Cabaret show u produkciji kluba Mint

Show u kojemu pjevači, plesači i akrobati gledatelje vode kroz veličanstvenu priču, čija je produkcija bogata specijalnim efektima, kostimografijom, svjetlima i zvukom.

Zagrebačka klupska i noćna scena obiluju brojnim mjestima za izlaske koji građanima omogućuju dobar provod. No kako bi privukli što veći broj zainteresiranih, potrebno je osmisliti program koji će dodatno zaintrigirati posjetitelje. Jedan od takvih je Mint club & more koji se zahvaljujući ‘Cabaret show-u’ smjestio u sam vrh omiljenih okupljališta zaljubljenika u dobar provod. Kombinacija koncerta i mjuzikla u kojemu izvođači pjevaju, plešu i na pozornici, uz ležernu atmosferu publike koja istovremeno uživa u hrani i piću, prvobitno je osmišljena u 15. stoljeću u Parizu, nakon čega se proširila po cijelom svijetu.

Nastupi i atmosfera u klubu Mint za vrijeme show-a mogu se usporediti s onima na svjetskim pozornicama, a tome i pogoduje činjenica da je spomenuti rasprodan i do tri tjedna unaprijed. Isti je do sada pogledalo više od 50 tisuća ljudi koji, osim iz Hrvatske, pristižu i iz cijele regije: Slovenije, Srbije, Austrije i Italije.

Novi show koncipiran je kroz tri čina i samom formom prati prethodni program, ali tematski je potpuno drugačiji. U prvom činu kroz moderniji prikaz daje se homage samom cabaretu, dok se drugim dijelom uvlači publika u svijet grijeha, borbe dobra i zla, naglašene senzualnosti i erotike. Trećim, završnim činom podsjeća se ljude da je u životu potrebna ljubav, magija, zabava te da je spomenuto kotač koji nas pokreće i sve čini boljim i ljepšim.

Posebno osmišljen program od strane umjetničkog direktora i koreografa Marija Jukića u produkciji Mint kluba ostavlja bez daha. Osim vrhunskih i pomno osmišljenih koreografija i pjevača, ističu se i nastupi s vatrom, akrobatski par, ples na svili i šipci te brojni drugi cirkuski performansi. Profesionalni plesači i izvođači iz raznih kazališta svoju svestranost pokazuju kroz razne plesne stilove – od baleta, hip hop i jazz-a pa sve do burlesque, akrobacija i aerial nastupa.

‘Cabaret dinner show’ u Mintu kao potpuno novi koncept zabave, spoj je cabaret točki, očaravajućeg ambijenta, zabave, vrhunske gastronomske ponude i jedinstvene atmosfere.

K.Š. / Foto: Ivan Klekar


Scena Vidra: Cabaret Splićanke


Tagged: , , , , , , , ,