CeKaPe: Jesenski ciklus radionica kreativnog pisanja

Centar za kreativno pisanje (CeKaPe) posljednjeg tjedna u rujnu nastavlja s radom na semestralnim radionicama kreativnog pisanja u Zagrebu i Rijeci.

Upisi u jesenski ciklus radionica kreativnog pisanja CeKaPe-a još traju, a radionice se održavaju u 10 termina s fondom od 30 školskih sati na adresi Gajeva 10 u Zagrebu.

Iako se kroz radionice prolaze i teorijske osnove, naglasak je na praktičnom radu s polaznicima; pisanju, čitanju te interaktivnom sudjelovanju svih polaznika u radu na tekstovima uz profesionalno mentorstvo voditelja.

Pisati možete kratku priču, prozu, roman, poeziju, scenarij za kratki film ili dramski tekst, možete učiti o dramatizaciji i adaptaciji, blogu ili copywritingu, prevoditi književne tekstove ili se riješiti kreativne blokade na radionici S one strane pisanja. U ponudi su radionice za osnovnoškolce i srednjoškolce te radionice književne i kazališne kritike.

Naši su predavači vodeća imena hrvatske književne i umjetničke scene: Miroslav Mićanović, Zoran Ferić, Goran Ferčec, Jagna Pogačnik, Tomislav Zajec, Tomislav Kuzmanović, Dubravko Mihanović, Matko Botić, Ana Prolić, Tomica Šćavina, Jasenka Begić, Aleksandra Starčević, Maja Gregl, Snježana Babić Višnjić i Ana Đokić.

Dođite u CeKaPe, čitajte i pišite, uživajte u kreativnoj atmosferi, učenju i pomicanju vlastitih mogućnosti. Uz CeKaPe se lakše piše!

C. P.


CeKaPe: Ljetna škola pisanja u dvorcu Stara Sušica

Tagged: , , , , , , , , , , ,