CeKaPe na Noći knjige: Poezija u Zagrebu i Rijeci

U sklopu ovogodišnje Noći knjige Centar za kreativno pisanje organizira pjesničku večer s članicama G-grupe. G-rupiranje/poezija u krugu održat će se u petak, 21. travnja, u 20,30 sati u zagrebačkom baru Vinyl (Bogovićeva 3).

Šest pjesnikinja već pet godina zajedno djeluje, piše i razgovara o poeziji u okviru pjesničkog kružoka G-rupa, pod mentorstvom pjesnika, pisca i nakladnika Branka Čegeca.

Članice G-rupe u sklopu programa Noć knjige razgovarat će o tome čemu u današnje vrijeme služe književni kružoci, o tendencijama u poeziji, svojoj suradnji, radu, druženju i kreativnom pisanju te će čitati pjesme.

Članice G-rupe su: Ana Martina Bakić, Sanja Baković, Ives Buljan, Suzana Kos, Natalija Mihelin i Selma Sarajlić Kanazir. Tribinu moderira Branko Čegec.
*
U subotu, 22. travnja u 18 sati, u Noći knjige 2017., u riječkom Book caffeu Dnevni boravak, održat će se promocija zbirke poezije ‘Zaštitni faktor’ Sandre Polić Živković.

Uz autoricu, o knjizi će govoriti Karmela Špoljarić, urednica i voditeljica radionice ‘Kako početi’ i Sanja Vučković, umjetnička direktorica CeKaPe-a. Tribinu moderira književnica Željka Horvat Čeč, a glazbeni gost je Frano Živković.

Promociju organiziraju Centar za kreativno pisanje i Dopisna radionica kreativnog pisanja ‘Kako početi’.

C. K.


Noć knjige 2017: Povratak u knjižare i knjižnice

Putopisna Noć knjige u Vladimiru Nazoru

Noć knjige uz najbolje priče domaćih autora
 
Tagged: , , , , , , , , , , ,