CineStar: Pretpremijera filma Barbie

Film Grete Grewig i Noaha Baumbacha, ‘Barbie’, napokon je došao u kina te izazvao veliki interes publike i rasprodao dvorane tjednima prije prikazivanja.

Za Barbie, ali i Kena, svatko je čuo, a ona je od stvaranja, davne 1959. godine, pa sve do danas mijenjala uloge i zanimanja. Promicala je raznolikosti i na taj način stvorila svjetsku popularnost koja nije popustila ni danas. Ne postoji osoba koja nije čula za Barbie, a isto tako vjerojatno neće biti osobe koja nije pogledala Barbie film. Pretpremijerne projekcije Très Chic i CineLady projekcije u čak 11 gradova bile su rasprodane danima prije.

U modnom smislu, industrija ne pamti kad je neki film imao toliki utjecaj na modu kao Barbie ove godine…Boja ‘Barbie Pink’ zavladala je svijetom i nalazi se na svim naslovnicama prestižnih časopisa i na tjednima mode.

Uz fantastičnu glumačku postavu, Margot Robbie i Ryan Gosling uveli su svaku osobu u publici u nevjerojatan Barbie svijet gdje je sve moguće i u kojemu je svatko barem jednom tijekom svog života želio biti. Ostatak glumačke postave čine velika holivudska, ali i glazbena imena: Will Ferrell, Dua Lipa, Helen Mirren, America Ferrera, Nicola Coughlan, Emma Mackey, Michael Cera i brojni drugi.

Foto: Vlado Cvirn i Luka Cerovina


Film i za one koji ne vole Barbie

Tagged: , , , , , , , , ,