Dan otvorenih vrata Centra za kreativno pisanje

Centar za kreativno pisanje organizira Dan otvorenih vrata u subotu, 23. rujna, u 17 sati u Gajevoj 10 u Zagrebu.

Novi prostor CeKaPe-a je Studio Chekhov, gdje se svi zainteresirani za kreativno pisanje mogu upoznati s radom i programom Centra kao i stručnim voditeljima te upisati radionicu pisanja.

Na Danu otvorenih vrata Centar za kreativno pisanje pruža mogućnost upisa radionice po želji i povoljnim cijenama, a svi koji se u subotu upišu na neku od jesenskih semestralnih radionica dobivaju 10 posto popusta.

Centar za kreativno pisanje već 10 godina održava različite radionice pisanja, a polaznici znaju koliko je sinergija koja se rađa iz međusobne kritike, komentara i razmjene mišljenja korisna i konstruktivna za tekstove.

Sudjelovanje u radionicama mnogima je donijelo ne samo nova znanja i ideje već i bogatu mrežu komentara, potpore i ohrabrenja koja je za svakog, posebice novog pisca, neprocjenjiva.

CeKaPe Zagreb nudi 18 različitih radionica, od proze preko poezije, kratke priče, drame, scenarija, copwritinga, prevođenja, kritike i bloga, a voditelji su poznata imena hrvatske književne i umjetničke scene.

Ulaz je slobodan, dođite i izaberite radionicu jer uz CeKaPe se lakše piše!

Prije programa u sklopu Dana otvorenih vrata CeKaPe-a, dođite i na dramske i plesne radionice za djecu i mlade Studija Chekhov.

C. P.


CeKaPe: Jesenski ciklus radionica kreativnog pisanja

Tagged: , , , , , , , , , , ,