Darujemo knjigu: Meik Wiking – Umijeće stvaranja uspomena

U suradnji s izdavačkom kućom Mozaik darujemo 1 čitatelja/icu knjigom Meika Wikinga -‘Umijeće stvaranja uspomena’.U subjektu navedite: FDAR2
a u tekstu: vaše ime i adresa         broj telefona         vaš razlog

Šaljite na mail: [email protected]

Posjetite našu facebook stranicu Fama i kliknite ‘sviđa mi se’!

Vaše mailove šaljite do 24. svibnja

Imena dobitnika s najoriginalnijim odgovorima bit će objavljena  25. svibnja

Za dodatne upute i obavijesti obratite se na: [email protected]

Meik Wiking jedan je od najpoznatijih modernih autora današnjice koji svojim knjigama širi ljubav, mir i sreću. Prvu knjigu ‘Hygge – Danski recept za sretan život’, objavio je 2016. godine i odmah je postala globalni fenomen, a do danas se prodala u više milijuna primjeraka. Već sljedeće godine objavljuje knjigu ‘Lykke – Potraga za najsretnijim ljudima na svijetu’ u kojoj donosi rezultate istraživanja što ljude čini sretnima. Ugledni svjetski časopisi New York Times i Sunday Times tjednima su njegove uspješnice ‘Hygge’ i ‘Lykke’ svrstavali na vrhove ljestvica najpopularnijih naslova.

Osim što je uspješan autor, čije su knjige objavljene u više od 30 zemalja, Meik Wiking direktor je Instituta za istraživanje sreće iz Kopenhagena i već dugo proučava čaroliju danskoga načina života. Njegova istraživanja i rezultati savršena su podloga za njegove recepte i savjete koje prate milijuni čitatelja.

U najnovijoj knjizi ‘Umijeće stvaranja uspomena’ autor nas potiče na stvaranje i pamćenje sretnih trenutaka. Upravo uspomene oblikuju našu osobnost i utječu na naše postupke i raspoloženje. Omogućuju nam da putujemo kroz vrijeme istražujući prošlost i pomažu nam bolje planirati svoje putovanje u budućnost. Stoga, planirajte svoje buduće sretne uspomene! Planirajte svoje sretnije dane! Planirajte svoju sretniju budućnost!

Uz pomoć ove prekrasne i korisne knjige, Meik Wiking će vam pokazati kako stvarati sretne uspomene i kako ih čuvati. Naučite kako stvarati savršene trenutke, trenutke kojih ćete se zauvijek sjećati i koje će vaš život učiniti ljepšim i smislenijim.

Ova je knjiga pokrenula pravi svjetski trend i stvorila nezaboravne uspomene kod milijuna ljudi.


Tagged: , , , , , , , ,