Detour: Bez tebe (lyric video)

Perjanice hrvatskog novovalnog popa sastav Detour predstavljaju novu pjesmu ‘Bez tebe’, treći službeni singl s njihovog nadolazećeg četvrtog studijskog albuma.Nakon lepršave, poletne, plesne i općeprihvaćene ‘Zaljubila sam se’ te protestne, himnične koračnice ‘Biram’, autor i producent Nenad Borgudan za kraj godine servirao je pravi čistokrvni power pop naslov ljubavne tematike. Njime nas popularna petorka sve bliže uvodi u novi studijski album koji bi pod imenom ‘TourDetour’ svjetlo dana trebao ugledati sredinom 2018. godine.

Za aranžman su zaslužni svi članovi grupe, za produkciju Nenad Borgudan, a za miks i mastering Srđan Sekulović Skansi. Tijekom prosinca u planu je i snimanje video broja.

https://youtu.be/MqkZR3ZWUgc

Osim novog singla Detourovci su ovih dana najavili i veliki broj koncertnih aktivnosti. Već u siječnju odlaze na mini BiH tour gdje će se po prvi put predstaviti publici u Zenici, Mostaru i Sarajevu.

No, najvažniji datum u njihovoj bližoj budućnosti je sigurno 14. veljače, kada će s kolegama iz grupe Pavel na Valentinovo održati zajednički koncert u zagrebačkoj dvorani Lisinski. Ne sumnjamo kako će to biti prava koncertna poslastica na kojoj će predvodnici domaćega popa udružiti snage i na pozornici hrvatskoga hrama glazbe naizmjence izvoditi koloplet svojih najuspješnijih songova. U skladu s prigodom, bit će to ‘The best of’ večer s posebno odabranim repertoarom i gostujućim glazbenicima.

A. R.


Tagged: , , , , , , , , ,