Dobre vibracije Jure Stublića i Nene Belana

Antenaplugged koncert karizmatičnog Jure Stublića i splitskog glazbenika Nene Belana duboko će ostati u sjećanju brojnim zaljubljenicima u glazbu ovog dvojca koji je sinoć rasplesao stotine raspjevanih fanova.
Jura Stublić i Film
Na drugom od tri ovogodišnja koncerta Antene Zagreb u Green Gold Clubu Jura Stublić i grupa Filma odsvirali su i otpjevali najveće hitove koji su nas vratili u 80’te, vječni mladić – Jura nevjerojatnom je energijom publiku oduševljavao kako pjesmom tako i porukama i dosjetkama, a u maniri najvećih zajedno s bendom u nekoliko je navrata otplesao i zanimljivu rock koreografiju.

Neno Belan‘Hvala vam divni ljudi da na večerašnjem druženju, drago mi Vas je bilo vidjeti i pjevati s Vama večeras. Drago mi je da uz mene večeras nastupa i moj dragi prijatelj Neno Belan i grupa Fiumensi’, zahvalio je i najavio kolegu Jura Stublić koji je i ovog puta ostao vjeran marami na glavi i sunčanim naočalama koje su mu kroz godine postale zaštitni znak kad je styling u pitanju.

Neno Belan i Fiumensi stotine su rasplesanih gostiju oduševljavali iz pjesme u pjesmu, a dobre vibracije i pozitivna energija s Antenaplugged koncerta dugo će ostati u sjećanju svima koji su bili dio ove glazbene poslastice.

Ambasadorica posljednjeg od tri ovogodišnja koncerta, radijska DJ-ica Barbara Kolar, najavljuje: ‘Posljednji ovogodišnji Antenaplugged u srijedu 26. veljače biti će veliko finale. Pozivam sve koji nisu bili na prva dva koncerta, te oni koji su uživali da se dobro pripreme za još jedno vrhunsko glazbeno putovanje uz dva velikana regionalne glazbene scene.

Antena

Pročitajte još: Jura Stublić: Povijesni spektakl u Zagrebu , Antenaplugged: Neno Belan – gost iznenađenja

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , ,