Grad svetog Nikole u Amazingi

Što je dječji život bez Svetog Nikole ili, još bolje, što je Zagreb bez Nikolinog grada u kojem će od 4. do 6. prosinca u Amazingi, u posebno zabavnom i šljokičastom prostoru najvećeg dječjeg zabavnog parka u Hrvatskoj, zavladati adventska atmosfera prepuna zabave i veselja.Čarolija Grada Svetog Nikole organizira portal Wish mama, jedinstven po svemu a prije svega po projektu Grad svetog Nikole koji se već osmi put organizira za djecu, roditelje i sve one koji vole u srcu osjetiti duh ovog tradicionalnog blagdana.

Na ulicama Grada svetog Nikole zaplesat će likovi iz bajki i Nikoline vile, a uz brojne kreativne i edukativne radionice za djecu i roditelje, dječje predstave, koncerte i nastupe dječjih zborova i duhačkog filharmonijskog orkestra, ovo će bajkovito blagdansko događanje opet ostati u sjajnom sjećanju svakom posjetitelju.

Edukativni i ekološko osmišljen program u Gradu svetog Nikole, Wish mama prije svega posvetila je najmlađima, ali jednako mogu uživati i svi koji se tih dana početkom adventa žele prošetati ulicama grada bajki i čarolije.

U programu će sudjelovati poznate plesne skupine iz Supertalenta, popularni dječji zborovi Zagrepčanke i dečki te raspjevani Kikići i Kristali, a svaki dan djeca i roditelji moći će pogledati i niz kazališnih dječjih interaktivnih predstava u izvođenju teatra Šareni svijet, a udruga Ema zabavit će sve scenama iz ‘Malog Princa’. Tu je i posebno iznenađenje za roditelje i njihovu djecu – radionice izrade mirisnih svijeća iz eko materijala te izrada ručno rađenih kuglica i ostalog blagdanskog nakita. Mnogo je tu zabavnog sadržaja, poput gostovanja galeba Marka, čitanja slikovnica i darivanja mališana u Happy minutes trenucima. Modna revija Miss4Miss zabavit će sve koji vole modni svijet za velike i male, a revije će nositi poznate mame i njihova djeca.

Posebna iznenađenja Grada svetog Nikole

I nešto potpuno novo – u kulinarskoj radionici radit će se mirisni blagdanski Nikolin kolač po tajnoj recepturi koju samo Nikola i njegove vile pomoćnice znaju. S djecom, Nikolom i vilama ovaj će kolač stvarati i poznata gastro blogerica Sandra Rončević, a nakon kušanja u Gradu svetog Nikole, recept će odmah biti objavljen na portalu Wish mama.

Dodatno iznenađenje, na veselje svih mališana i posjetitelja Grada svetog Nikole je i poseban popust za korištenje zabavnog sadržaja u Amazingi – na samom događaju posjetitelji će dobiti Zinga coins koji će im omogućiti popust od 20 kuna.

Humanitarna akcija ‘Djeca Hrvatske za djecu Klaićeve – Želim ti osmijeh’ zaokružit će se tradicionalnom posjetom Klinici za dječje bolesti Zagreb (Klaićevoj bolnici), gdje će organizatori s partnerom – Muzejom grada Zagreba, Svetim Nikolom te poznatim sportašima posjetiti djecu i darivati ih, kako bi ih barem na trenutak u tim bolničkim danima odveli u svijet bajki i čarolija.

Pokrovitelji Grada svetog Nikole su Zaklada Hrvatska za djecu, Međunarodni institut za klimatske aktivnosti i Globalna concierge agencija Quintessentially-London.

I. R. / Foto: promo


Grad svetog Nikole u Zoološkom vrtu


Tagged: , , , , , , , , , ,