Högl: Pozdrav jeseni uz Gin Karbun

Ženstvenost i elegancija 1970-tih godina Inspiracija su Högl modne jeseni i zime. Sve je nekako profinjeno i seksi, neodoljivo na prvi pogled i uživanje…

U fokusu su hit boja curryja, masline i oraha koje su pojačane detaljima u zlatnoj boji! Metalni remenčić s ukrasom, specifičan za 1970-te postao je nezaobilazan detalj mnogih Höglovih klasika. Udobnost je i dalje na prvom mjestu, a kvaliteta materijala i vrhunska izrada su prioriteti kojih se Högl ne odriče u svojoj 85 godina dugoj tradiciji proizvodnje obuće.

Upravo u spoju tradicije i retro novim modelima uživale su brojne ljubiteljice ovog brenda među kojima su bile i književnica Sanja Pilić i dizajnerica nakita Ivančica Pahor, na tradicionalnom modnom savjetovanju sa stilisticom Almom Premerl Zoko koji se održava na početku kalendarske jeseni.

Taj dan za mnoge je rezerviran kao dan kad se biraju modeli za jesen u gradu – cipele i torbice koje će laskati baš svakom modnom outfitu. Kad je o ovoj jeseni riječ Alma je modno savjetovala kombinacije gležnjača na visoke, ali jako ugodne potpetice i neodoljive torbe srednje veličine u boji višnje ili smeđim nijansama. Za one odvažne apsolutni hit kolekcije svakako su neodoljive visoke čizme.

Kako i priliči retro 1970-im, sve Högl žene novoj modnoj sezoni nazdravile su Karbun Ginom destilerije Aura, posebnim po tome što prilikom destilacije prolazi proces filtracije kroz aktivni ugljen te ga nudi kao važnu komponentu kod konzumacije. Spravljen je od žitnog destilata, borovice i začina: korijander, timijan, anis, matičnjak, kora naranče, stolisnik, koromač gorki, lavanda, bosiljak bilja, borovnica plod, kamilica cvijet, limunska trava, majčina dušica, hibiskus, bazga cvijet, borovnica list, anđelika korijen, slatki korijen, kora limuna, đumbir. Poslužuje se uz Aurin Teranino, kojeg su brojne žene, kao dar ponijele kući.

P. R. / Foto: Nikola Zoko


Tagged: , , , , , , , , , , ,