Högl sandale i ALMAfashion multifunkcionalni komadi

Dobro nam došlo ljeto! Dio godine kojeg provodimo na godišnjem odmoru, na putovanjima na mjesta na kojima nikad nismo bili, na vikend odmorima…Kako zablistati u svakoj situaciji, nositi cipele koje će vas pratiti svojom ugodnošću i ljepotom, ali i u kofer ubaciti odjevne kombinacije koje možete nositi na nekoliko načina pokazano je na tradicionalnom Summer partyju u zagrebačkom Höglu.

Stilistica Alma Premerl Zoko predstavila je ljetnu kolekciju svojeg modnog brenda ALMAfashion s funkcionalnim haljinama koje se mogu nositi na barem dva načina; zanimljive hlače koje se transformiraju u različite stilove i tunike koje ovisno o prigodi mogu biti i haljine. Cijela kolekcija napravljena je od finih pamučnih tkanina, popularnih printeva (prugice, točkice) i dolazi u skali veličina od 36-46.

No, što je dobar outfit bez savršenih cipela? Alma je svakoj kombinaciji dodala Högl cipele iz aktualne ljetne kolekcije, a kako je cijeli party mirisao na kokos i koktele, na stiliziranoj Afrodita plaži mnoge su posjetiteljice uživale u hit ljetnom proizvodu Afrodita Tropic marmeladi za sunčanje.

P. R. / Foto: Nikola Zoko


Tagged: , , , , , , ,