Hotel 88: Beogradska hit predstava ponovno u Zagrebu

‘Hotel 88’ potpuno je osvojio zagrebačku publiku! Ekipa ove hit predstave, među kojima je i Milan Marić, koji se proslavio ulogom Tome Zdravkovića u filmu ‘Toma’, na traženje publike, ponovno se vraća u Zagreb, 13. ožujka u kazalište Vidra.‘Polovica dvorane je rasprodana i prije nego službeno objavimo da Hotel 88 ponovno igra’, kažu iz organizacije. Ogroman interes publike za ‘Hotelom 88’ ne čudi, uzmemo li obzir da je i nakon pet godina igranja, u Beogradu još uvijek teško doći do karte. Trend potrage za kartom više pretočio se i na Zagreb već prilikom prve izvedbe pred 800 gledatelja lani u Tvornici.

‘Divno je prošlo i publika je divno reagirala na predstavu, nadam se da ćemo se vratiti u Hrvatsku zaigrati je ponovo’, rekao je nakon zagrebačke premijere Milan Marić.

Osim što je voli publika, vole je i glumici. ‘Obožavamo je igrati. I kad smo umorni ili tužni, dobijemo takvu energiju od publike, da izađemo sretni i izliječeni. Nevjerojatna je ta razmjena’, rekla je Tamara Krcunović.

‘To je predstava koju baš volim, uzbudljiva i duhovita priča o dva para, mješavina je žanrova, malo je vodvilj, malo je komedija zabune, malo ima i melodrame, poprilično izazovan glumački komad, jer morate držati pažnju, ritam i morate biti duhoviti, lagani i šarmantni. I pokazalo se da publika to voli’, rekao je Marić.

Radnja predstave prati Viktora i Anu, koji dolaze u luksuzni hotel na moru kako bi tu proveli savršen medeni mjesec. Sandra i Marko dolaze u taj isti hotel, s potpuno istim ciljem. Sve bi to bilo vrlo ljupko i romantično da Viktorova Ana i Sandrin Marko nisu prethodno bili u vrlo burnom braku. Tijekom jedne jedine noći u ‘Hotelu 88’, životi ovo četvero ljudi u jednoj će večeri doživjeti strašne, ali i urnebesne promjene.

‘Hotel 88’ je romantična priča koja predstavlja jedinstveni spoj suvremenog ambijentalnog teatra i tradicionalne komedije situacije. Predstava je rađena po motivima teksta ‘Privatni životi’ Noëla Cowarda, adaptaciju i režiju potpisuje Staša Koprivica, a producent je Ljubomir Dorontić. U predstavi igraju Tamara Krcunović, Anđela Jovanović, Milan Marić i Vladimir Aleksić.

T. M.


Tagged: , , , , , , , ,