Humanitarni projekt Kutijica za odRASTanje

U zagrebačkom Botaničar baru održano je predstavljanje humanitarnog projekta Kutijica za odRASTanje za SOS Dječje selo Hrvatska i promocija knjige odRASTanje.U ugodnom razgovoru, projekt i knjigu predstavile su Vanja Varga (autorica koncepta i projekta), Mirta Primorac Šejić (autorica knjige odRASTanje i bloga Moj svijet odgoja), Martina Sokač (recenzentica knjige, odgajateljica i certificirana edukatorica roditelja iz Pozitivne discipline) i Nastasja Chiara Petrić (majka, kuharica i food blogerica Chiarin tanjurić).

Što je Kutijica za odRASTanje?
Limited edition Kutijica za odRASTanje je humanitarni projekt Vanje Varga @djelo___vanje u partnerstvu s Printly / Alfacommerce grafika & tisak. Kutijica za odRASTanje je limited edition kutijica koja sadrži:

  • knjigu odRASTanje o osobnom razvoju kroz ulogu roditelja i savjete o svjesnom odgoju autorice Mirte Primorac Šejić koja stoji iza profila Moj svijet odgoja. Tekstove prate vizualno snažne i inspirativne ilustracije poznate mlade ilustratorice Broken is’t Bad
  • stilizirani odRASTanje notes za bilješke i podršku procesu odRASTanja
  • odRASTAnje kartica sa setom popusta kod partnera
  • Limited edition Kutijica za odRASTAnje dolazi u samo 300 primjeraka

Cijena kutijice je 200 kn, od čega se čak pola odvaja za donaciju. Kutijica odRASTAanje vaša je za 100 kn, a 100 kn ste donirali za pokrivanje režijskih troškova jedne od obitelji u SOS Dječjem selu Hrvatska.

Udomljavanjem svih 300 Kutijica za odRASTanje zajedničkim snagama prikupit će se 30.000 kn za SOS Dječje selo Hrvatska.

Svoju kutijicu možete osigurati klikom na www.djelovanje.hr, a dostupne su i u knjižarama Planetopije.

A. P. / Foto: Ivica Ivčević, Tatjana Bukvić


Nebeski Kornati: Izložba fotografija Igora Tomljenovića


Tagged: , , , , , , , , , ,