Jurica Pađen gostuje u Makedonskoj filharmoniji

Dvorana Makedonske filharmonije u Skopju postaje pozornica za nezaboravan glazbeni doživljaj 24. veljače.

Na koncertu ‘Pamtim samo sretne dane’ solisti uz pratnju Makedonske filharmonije oživljavaju najveće hitove zagrebačke pop rock škole 80-ih i 90-ih, a Jurica Pađen nastupit će kao jedan od solista.

Dan ranije, 23. veljače, Croatia Records Makedonija organizira presicu s Juricom Pađenom u Pelister City Cafeu. Na tom susretu, novinarima će biti predstavljena dva aktualna izdanja Jure & Aerodroma – studijski album ‘Dnevni rituali’ i ‘Greatest Hits Collection’. Podsjećamo da je album ‘Dnevni rituali’ iz 2019. zaradio pohvale publike i kritike kao jedan od rock albuma te godine, potvrđujući nespornu glazbenu moć Jurice Pađena i njegovog benda.

Ovim putem najavljujemo i veliki koncert Jurice Pađena i Aerodroma koji će po prvi put nastupiti u beogradskoj koncertnoj dvorani MTS, 10. travnja. Publika će imati prilike uživo čuti neke od njihovih najvećih hitova kao što su ‘Fratello’, ‘Obična Ljubavna Pjesma’, ‘Digni Me Visoko’, ’24 sata dnevno’, ‘Otkazani let’, ‘Stavi pravu stvar’ i druge . Program koncerta bit će dodatno obogaćen gostovanjima nekih od najvećih glazbenika na domaćoj sceni, pa su kao gosti najavljeni Vlado Kalember, Davor Gobac, Saša Antić, Neno Belan i Srđan Stojković Gile.

Jurica Pađen, ikona naše glazbene scene, već više od 50 godina osvaja srca publike svojim nevjerojatnim talentom. Kroz svoju bogatu karijeru, bio je ključni član Grupe 220, Parnog valjka, Azre, Pađen benda i 4 ASA. Ostavio je neizbrisiv trag surađujući s mnogim glazbenicima iz regije te snimivši nekoliko solo albuma.

P.R. / Croatia Records


Diskografsko priznanje za Juricu Pađena


Tagged: , , , , , ,