Darujemo ulaznice: Kvartet Porin-Hrvatsko-talijanska veza

U suradnji s Kvartetom Porin, 2 čitatelja/ice darujemo s po 2 ulaznice za njihov drugi koncert ove sezone, koji će se održati u Maloj dvorani Vatroslava Lisinskog, 18. veljače u 20 sati. Ugostit će talijansku oboisticu Vittoriju Palumbo i slikara Josipa Zankija.
Kvartet PorinKratko napišite u mailu zašto želite osvojiti ovu nagradu

U subjektu navedite: FDAR1
a u tekstu: vaše ime i adresa         vaš razlog

Šaljite na mail: [email protected]

Posjetite facebook stranicu Fama i kliknite ‘sviđa mi se’!

Vaše mailove šaljite do 17. veljače u 23.59 sati
Imena dobitnika s najoriginalnijim odgovorima bit će objavljena 18. veljače u 00.30 sati
Za dodatne upute i obavijesti obratite se na: [email protected]

Neodoljivi miks vrhunske klasične glazbe i slikarstva, u četiri nastavka, u svojoj 9. koncertnoj sezoni spaja afirmirani i višestruko nagrađivani, gudački kvartet Porin, koji čine tri dame – Tamara Petir na violini, Lucija Brnadić na violi i Neva Begović na violončelu te jedan mušketir – Ivan Novinc, također na violini.

Kvartet Porin aktivno djeluje već 16 godina, tijekom kojih se isprofilirao kao jedan od najznačajnijih hrvatskih komornih sastava, a uspjehe žanje i diljem Lijepe naše, ali još i više po svijetu – Njemačkoj, Austriji, Sloveniji, Italiji, BiH, Argentini i Kanadi. Također, pedigre osvojenih nagrada je sve veći i veći, a njegova je kruna priznanje Hrvatskog društva glazbenih umjetnika – diploma Milka Trnina – i to za ciklus koncerata održanih 2007/2008.

Drugi koncert ove sezone zakazan je za 18. veljače u 20 sati u Maloj dvorani Vatroslava Lisinskog. S njima nastupa talijanska oboistica Vittoria Palumbo, a posjetitelje očekuje istinski glazbeni doživljaj jer su na glazbenom meniju uvijek rado slušani ‘komadi’ za gudački kvartet Igora Stravinskog, gudački kvartet br. 2 Bele Bartoka, gudački kvartet br. 2 Nikše Njirića. Kao šećer na kraju za glazbenu divu na oboi – koncert za obou i gudače u g-molu Johanna Sebastiana Bacha. Scensku kulisu podastrijet će izložba zadarskog akademskog slikara Josipa Zankija, osebujnog i ekstravagantnog multimedijalnog eksperimentatora.

Ulaznice za ovaj s nestrpljenjem očekivan koncert u sinergiji s izložbom mogu se kupiti na blagajni Lisinskog svaki dan od 9 do 20 sati, kao i na dan koncerta dva sata prije, a za učenike, studente i umirovljenike su popusti od 25 posto.

I. C.


Pročitajte još: Kvartet Porin u Lisinskom


 

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,