Mišo Mihočević – novo lice ArtCaffea

Petar Mišo Mihočević, poznati Dubrovčanin, sinonim za gospara, kulturnjak, producent, filmski glumac, zborski pjevač, jedan od naših prvih manekena i fotomodela, čovjek s međunarodnom karijerom u visokoj modi, novi je voditelj emisije ‘ArtCaffe’.Nakon desetljeća aktivnog djelovanja i značajnih projekata, postao je novo lice ‘ArtCaffea’, inovativnog projekta u kulturi. ‘ArtCaffe’ je multimedijalni projekt u produkciji Unimedije i Opisfilma. Kao TV emisija emitira se jednom tjedno i pokriva približno 4,5 milijuna ljudi na području Hrvatske i Federacije BiH. Više o Mihočeviću i planovima pročitajte u intervjuu na portalu Artcaffe.

Emisiju možete premijerno pogledati na Z1 TV-u četvrtkom u 18.30 te subotom u 23 sata, a nakon toga na svim ostalim partnerskim televizijama, kao i na njihovu YouTube kanalu, koji možete pronaći na portalu Artcaffe.

U prvoj emisiji ugostio je modnu dizajnericu i pjevačicu Matiju Vuicu koja mu je govorila i o svom, široj javnosti manje poznatom, djelovanju u kazalištu. Matija osvaja golemu pozornost svojim kreacijama i među holivudskim zvijezdama, u ‘ArtCaffeu’ govori o svom životnom putu od rodnog Metkovića, studiranju, zašto se počela baviti glazbom, čime ju je njezin životni partner Jurica Popović osvojio te otkriva još puno zanimljivih detalja.

N. M. / Foto: Unimedia


Tagged: , , , , , , , ,