Modno proljeće u Höglu uz funkcionalni napitak Geisterküsse

Nova modna sezona je pred nama, a u fokusu su temeljni odjevni predmeti, ali i modni detalji koji stavljaju točku na ‘I’ brojnim modnim kombinacijama.Posebno su u fokusu tenisice različitog dizajna koje se lijepo kombiniraju uz haljine i prozračne suknje, puno balerinki i cipele visokih potpetica za prve proljetne svečanosti. Upravo te modele, u Högl shopu (Ilica 12, Zagreb) modno je savjetovala stilistica Alma Premerl Zoko, kombinirajući Högl cipele i torbice brojnim zaljubljenicama u ovaj modni brend.

Među njima su bile i književnica Sanja Pilić i glumica Mirta Zečević koja je u mnoštvu modela odabrala nekoliko parova za svoje proljetne kombinacije.

Kako i priliči početku modnog proljeća, zaljubljenice u ovaj brend dočekala je i čaša zdravog napitka Geisterküsse u preporučenoj dnevnoj dozi potrebnoj svakog dana.

Naime, ‘Poljupci duha’, kako je prijevod naziva ovog soka jedinstvena je i moderna verzija tradicionalnog, zdravog napitka za savršen početak dana ispunjen prirodnom energijom i snagom. U svom sastavu ovaj sok krije ciklu, đumbir, limun, ljekovito bilje, maslac, krastavac, meda… a vrlo je učinkovit u regulaciji krvnog tlaka, doprinosi zdravlju srca i krvožilnog sustava, zaštiti stanica od oksidativnog stresa, podiže imunitet, regulira rad probavnog sustava i potiče detoksikacijske procese u tijelu.

‘Sok ima baš fini, osvježavajući okus i svima nam je potreban na početku proljeća. Cikla inače ima vrlo dominantan okus, koji je u ovom soku ublažio đumbir’, komentirala je književnica Sanja Pilić.

P. R. / Foto: Nikola Zoko


Tagged: , , , , , , , , , ,