Motivacijska Ženska priča uz stručne savjete za zdrav život

Motivacijsko izdanje programa ‘Ženska priča’ održat će se u multimedijalnom klubu Opera (Petrinjska 4, Zagreb), u utorak, 13. lipnja, u 20 sati. 

Voditeljica Marijana Perinić ovoga puta ugostit će stručnjake s područja aktivnog života; Đurđicu Orepić, Anu Gruicu, Mirelu Marić i Nedeljka Vareškića. Kao i do sada, sav prihod od ulaznica donirat će se Zakladi Ana Rukavina.

Kako se bliži ljeto, to je sve veća svijest o potrebi aktivnog života. Neki bi možda rekli da se “hvata zadnji vlak“, no činjenica je da posljednjih godina sve više ljudi aktivno trenira. Upravo zbog toga u programu ‘Ženske priče’ gostuju stručnjaci s neupitnim znanjem i iskustvom o nutricionizmu, treninzima i zdravom životu.

Marijana će ugostiti maratonku i triatlonku Đurđicu Orepić, tzv. istarsku Ironwoman, koja je osim nevjerojatnih postignuća na natjecanjima i poznati motivacijski govornik. Uz nju će govoriti i Ana Gruica, glumica i fitness intruktorica koja je putem društvenih mreža motivirala veliki broj žena da se nakon poroda bez straha okrenu treningu i aktivnom životu. O zdravoj prehrani, intoleranciji na hranu i svim mitovima i zabludama vezanim uz nju govorit će nutricionistica Mirela Marić, a o trenutnoj zaluđenosti društva trčanjem govoriti će osnivač prve škole trčanja ‘Trčaona’ Nedeljko Vareškić.

Za sve posjetitelje obavezna je rezervacija stola na e-mail [email protected] ili mobitel: 099/758-9934.

A. C.


Svibanjska Ženska priča sa Sanjom Doležal i Antonijom Blaće

Nova Ženska priča s Nives Celzijus

Ženska priča: Bojana Gregorić Vejzović i Jelena Perčin
Tagged: , , , , , , , , , , ,