Parni valjak: Opet se smijem (video)

Nakon pet tjedana provedenih na prvom mjestu nacionalne top-liste radijskog emitiranja HR top 40, koju kreira Hrvatska diskografska udruga, Parni valjak donosi spot za hit singl ‘Opet se smijem’ i tako kreće u osvajanje televizijskog etera.

Iznimno pozitivna pjesma protkana ljubavnom tematikom autorsko je djelo Huseina Hasanefendića Husa kojem niti nakon nebrojenih hitova ne ponestaje inspiracije te uvijek iznova oduševljava. Uvijek upečatljivi Aki Rahimovski svojim je vokalom dodao iznimnu emocionalnu dimenziju.

‘Opet se smijem’ je pjesma koja je već postala neizostavan dio koncertnog repertoara zagrebačkih rockera, a dokaz tome je i novi spot, koji je djelo mladog splitskog redatelja Hrvoja Zuanića, inače nagrađivanog filmaša.

Spot je snimljen na koncertu u splitskoj Spaladium Areni, a suradnja Valjka s mladim redateljem pokazala se kao pun pogodak. Zuanić je s više kamera uspješno uhvatio vječiti mladenački duh benda i uspio prikazati nevjerojatnu povezanost Valjka i publike. Neponovljiva atmosfera splitskog koncerta na ovaj način je sjajno dokumentirana.

C. R.


Parni Valjak-Arena Pula
Parni valjak u pulskoj Areni: Veličanstveni glazbeni veterani
Tagged: , , , , , , , , , ,