Pink Day pomaže prodaju rosé vina

Od 26. do 28. lipnja organizatori Pink Day festivala kreirali su virtualni Pink Weekend s ciljem da pomognu prodaju vrhunskih rosé vina.U proljeće je zbog Covida 19 odgođen festival ružičastih vina Pink Day i trebao se održati u novom terminu – 28. lipnja. No, sada se zbog potresa koji je oštetio zgradu Muzeja Mimara Pink Day odgađa za ožujak 2021. godine.

Da bi se obilježio taj dan, održat će se online Pink Weekend koji nudi zanimljiv program za sve ljubitelje vina, osobito roséa, a pratiti ga možete na Pink Day facebook stranici. Tijekom vikenda od 26. do 28. lipnja vodeći sommelieri Ivan Jug, Siniša Lasan i Mario Meštrović održat će kratke i zanimljive vinske radionice posvećene roséu – koje su snimljene i ponavljat će se svakih nekoliko sati.

Uz zabavne i edukativne sadržaje radionica, Pink Weekend će ponuditi jedinstvenu priliku kupnje rosé vina vrhunskih vinarija i dugogodišnjih Pink Day izlagača po promotivnoj cijeni. Posebne ponude koje odabrane vinarije nude moći ćete pratiti na Pink Day društvenim mrežama, a za plaćanje PBZ Card Premium Visa karticama većina će vinarija odobriti i dodatnih 10% popusta.

S. M.


Tagged: , , , , , , , , , , , ,