Pobjednica natječaja Lice s naslovnice

Pjevačica Nina Badrić, na svečanom otvorenju nove drogerije Kozmo u zagrebačkim Gajnicama, proglasila je Anju Perković pobjednicom ovogodišnjeg Kozmo natječaja Lice s naslovnice. Četvrtu godinu zaredom, najveća hrvatska drogerija organizira ovaj atraktivan izbor, na koji se ove sezone prijavilo više od tisuću djevojaka iz cijele Hrvatske.
Anja Perković-Kozmo-vizažistiAnja Perković, dvadesetogodišnja djevojka iz Zaprešića, pobjedu je izborila u oštroj konkurenciji, a žiri su ove godine predstavljali Nina Badrić, koja se priključila potrazi kao zaštitno lice Bell dekorativne kozmetike, modna dizajnerica i bivša manekenka Kristina Bradač te predstavnici Kozmo drogerije.

‘Presretna sam što sam upravo ja izabrana između više od tisuću djevojaka. Veselim se suradnji s najvećom hrvatskom drogerijom u kojoj i inače često kupujem!’, izjavila je pobjednica Anja Perković, inače studentica Ekonomskog fakulteta.

Glavni partner ovogodišnjeg natječaja je dekorativna kozmetika Bell, kojom je vizažistica Ines Krajnović šminkala pobjednicu. Natječaju su se pridružile i multibrand prodavaonice Modiana, koje su pobjednici darovale tri odjevne kombinacije iz nove kolekcije brendova Imperial, Only, Sisley i Esprit. Anju krasi prekrasan Galla nakit Kozmo privatne marke, koji će joj biti vjeran pratitelj u svakoj prigodi, a dizajnerica Kristina Bradač pobjednicu je nagradila prekrasnom dizajnerskom Mariposa torbom.

Po prvi puta u drogeriji Kozmo uveden je dječji kutak koji je opremljen stolovima i stolicama za djecu, raznim didaktičkim igračkama, pločom za crtanje i drugim dječjim radostima. Veliki asortiman uključuje proizvode za njegu lica i tijela, osobnu higijenu, proizvode za njegu kose, njegu zubi, baby kozmetiku i hranu, modni nakit, make up, bio kutak i drugo.

T. D.


Kristina Bradač-Mariposa Kozmo Mariposa by Kristina Bradač
Tagged: , , , , , , , , ,