Pokreni se! Varaždin

Kontinentalnu turneju projekta Pokreni se!, koji promiče tjelovježbu i kulturu zdravog življenja podržala je i pjevačica Danijela Martinović
Pokreni se-VaraždinPrekrasna slika prepune sportske dvorane Graberje u Varaždinu pokazala je upornost i dobru volju starih i mladih, a podršku projektu dali su i dogradonačelnik Varaždina, Vjeran Radelić, i nogometni trener Branko Ivanković.

‘Shvatila sam da je naše tijelo kuća naše duše. Vježbanje sam otkrila u najtežem periodu svog života i zaljubila sam se u taj osjećaj koji mi ono pruža. Taj napor mi moje tijelo kao savršen mehanizam stostruko vraća. Ne samo da je lijepo vidjeti svoj odraz u ogledalu već je puno važnije da se zaista osjećam poletno i puna energije’, izjavila je poletna Danijela Martinović i dodala: ‘Koncerte koji nekada traju i po tri sata odradim kao od šale, a s godinama mi je ta energija i te kako sve više potrebna. Zaista mogu reći da mi je vježbanje promjenilo život zato vas pozivam – vježbajte. Što je molitva za dušu to je vježbanje za tijelo!’

Projekt Pokreni se! u kontinentalnom dijelu ovogodišnje turneje promovira zdrav život, dijagnostiku Biotreninga kao početak svake rekreacije i vježbanja dok nutricionistkinje Definicije hrane besplatno savjetuju vježbače o pravilnoj prehrani.

‘Lijepo je vidjeti pune dvorane vježbača koje je privukao projekt Pokreni se!. Apeliram na sve da brinu više o zdravlju, da se bave sportom i na taj način spriječe eventualne bolesti!’, izjavio je Ivanković.

Kontinentalna turneja Pokreni se! završava iduće subote u sportskoj dvorani Vijuš u Slavonskom Brodu, gdje vježbače očekuju zanimljiva predavanja i trening.

Pokreni se

Pročitajte još: Pokreni se! u Karlovcu , Projekt Pokreni se! probudio Zagorje , Pokreni se! u Osijeku

Tagged: , , , , , , , , , , , ,