Poznati muškarci zatvorili Žensku priču

Posljednji ovosezonski talk-show Marijane Perinić ‘Ženska priča’ koji ponovno bilježi izvanredan uspjeh među zagrebačkom publikom, održan je u klub Sax!.Voditeljica i spisateljica je na temu ‘Lito ide mala’ ugostila četiri muškarca, i to poznatog kuhara i chefa Matu Jankovića, modnog kritičara i društvenog kroničara Nevena Ciganovića, pobjednika showa ‘Ples sa zvijezdama’ i modela Pedra Soltza i fitness trenera Marka Lončara.

Muškarci su otvoreno pričali o pripremama za plažu, cjelogodišnjoj brizi o tijelu, režimu prehrane i tajnama isklesanih tijela. Dotakli su se i teme odnosa, veza, brakova, prevara, izdaje te iskreno svim ženama u publici poručili da fizički izgled možda može biti bitan na prvi pogled, ali ih samo inteligencija, strast i dobrota žene mogu dugoročno zadržati.

Uz puno smijeha komentirali su ženske odjevne predmete te otkrili kakav kupaći kostim planiraju nositi ovog ljeta na plaži te koji su im planovi za nadolazeće praznike. Otvorili su dušu i po pitanju intime tematizirajući seks za jednu noć i na prvom dejtu te otkrili što zapravo kod žena najviše vole, a što ih pak odbija.

Bilo je to još jedna uspješna ‘Ženska priča’, čija 10. sezona kreće nakon ljetne stanke, u rujnu 2022. Sav prihod od ulaznica doniran je udruzi za borbu protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska.

A.V. / Foto: Marina Ribar


Ženska priča: Poznate dame iskreno o svojim godinama


Tagged: , , , , , , , ,