Shopping Centar Kaptol u novom ruhu

Nakon više od dvije godine radova na rekonstrukciji i preuređenja u investiciji vrijednoj oko 15 milijuna eura, predstavljeno je novo, osvježeno izdanje Centra Kaptol u Zagrebu, prvog premium lifestyle i shopping centra u Hrvatskoj.Novouređeni kompleks prostire se na 40.000 m². Centar sada objedinjuje bogatu premium ponudu s posebnim naglaskom na shopping i lifestyle uz vrhunske restorane, barove modne brendove i parfumerije, kino, fitness centar i druge atraktivne sadržaje. Sve je tematski razdijeljeno po etažama te novi Centar Kaptol sada u još opuštenijoj atmosferi odgovara na svakodnevne potrebe Zagrepčana – od uobičajenih zadataka poput nabavke dnevnih namirnica, do druženja, uživanja i izlazaka.

‘Preuređenjem i modernizacijom centra, kulturalno, društveno i stilski inspirirani bogatom prošlosti Zagreba, htjeli smo stvoriti jedinstveno mjesto koje će posjetiteljima nuditi predah u danu, znajući da opušteno mogu obaviti sve na jednom mjestu. Želja nam je bila odmaknuti se od isključive uloge centra namijenjenog shoppingu te staviti naglasak na lifestyle i gastro segment uz probranu ponudu sadržaja u ugodnom, zelenom ambijentu’, istaknuo je Markus Pinggera, izvršni direktor Supernova Grupe.

Uz bogatu prodajnu ponudu, ovaj luksuzni trgovački centar dodatno uljepšavaju upečatljive zelene površine. Multifunkcionalan prostor, koji ujedno objedinjuje i stambenu zgradu te poslovne prostore, posjetiteljima osigurava i velik garažni prostor. U centru su na 14.000 m² prodajne površine trenutno otvorene 34 trgovine poznatih svjetskih brendova, a do kraja godine postat će bogatiji za još desetak.

Novi koncept Centra Kaptol potpisuju agencije SEÑOR i Brigada koje su inspiraciju za dizajn pronašle u starom Zagrebu.

Trgovački centar Kaptol u vlasništvu je Supernova grupe koja je u posljednjih pet godina preuzimanjem postojećih i izgradnjom novih shopping centara na području Hrvatske i Slovenije preuzela vodeću poziciju po broju trgovačkih centara. Kompanija je aktivna još na tržištima Austrije, Njemačke, Slovačke i Rumunjske, a trenutni portfelj broji 73 nekretnine te bruto vrijednost imovine veći od 1,6 milijardi eura.

Supernova grupa u Hrvatskoj posluje u devet gradova na 15 trenutno aktivnih projekata, a dosad je kroz razne investicijske projekte uložila više od 420 milijuna eura. Grupacija u Hrvatskoj upravlja trgovačkim centrima pod brandom Supernova te trgovačkim centrima Cvjetni, Centar Kaptol i Branimir mingle mall.

I. T. / Foto: 404 Agency


Tagged: , , , , , ,