Stand up pod zvijezdama: Ljeto kod Matoša

Vrhunski komičari iz prvog hrvatskog i regionalnog stand up comedy cluba Studija smijeha stižu na zagrebački Gornji grad. Tijekom ljetnih večeri, u sklopu manifestacije ‘Ljeto kod Matoša’ nasmijavat će vas vrsni komičari koji su svoje večernje nastupe preselili pod zvijezde.Sve je počelo 19. srpnja, a uživanje u humorističnim nastupima traje sve do 1. rujna. Odlučite li se u ovom razdoblju posjetiti Matoša koji neprestano sjedi na klupi, uočit ćete drugačiju atmosferu. ‘Ljeto kod Matoša’ oživljava vremena u koja bi se Zagrepčani rado vratili. Dani provedeni na savskom kupalištu, vožnje u nepoznato u kultnim fićekima i plesnjaci na terasama pod zvijezdama dio su nekog drugog života, koji ovog ljeta opet postaje stvarnost.

Da bi atmosfera bila potpuna, brinu se članovi comedy cluba Studio smijeha. Iza ove humoristične ekipe stoje veliki projekti, a već deset godina neprestanog pojavljivanja na sceni govori mnogo o njihovu radu.

Posjetiteljima nude zabavu u obliku stand up komedije, bilo one profesionalne, amaterske, strane, domaće ili, pak, improvizacijske. Na njihovu će se programu naći aktualne teme koje okupiraju svakodnevicu – od sporta, ljubavnih i prijateljskih odnosa do politike.

Studio smijeha je u svojoj karijeri nasmijao više od pola milijuna ljudi, osvojio brojne svjetske nagrade, producirali su 12 festivala stand up komedije, sudjelovali na više od 2000 evenata i svoj talent prenijeli u brojne druge gradove u Hrvatskoj, a i šire. Osim za smijeh, stručnjaci su i za Turnir u igri ‘Čovječe ne ljuti se’ koja je otvorena za sve posjetitelje ‘Ljeta kod Matoša’.

Spremni su provjeriti i vaše znanje na pub kvizovima o serijama i filmovima koje sigurno niste zaobišli. Želite li pokazati svoje znanje, još stignete odgledati koji isječak i osvježiti pamćenje o događajima u filmu ‘Tko pjeva zlo ne misli’ ili u svim sezonama serije ‘Prijatelji’ i doći spremni na kviz.

A. M.


Tagged: , , , , , ,