The Flash premijerno u CineStaru

Premijera filma DC superheroja ‘The Flash’ studija Warner Bros. u distribuciji Blitz filma, održana je u IMAX dvorani zagrebačkog CineStara u Arena Centru.

Ovaj filmski događaj izazvao je pažnju i veliko uzbuđenje, a za samu se premijeru tražila i ulaznica više.

Glumačku postavu, osim glavnog lika kojeg utjelovljuje Ezra Miller, i Michaela Keatona u ulozi kultnog Batmana, upotpunjuje i Ben Affleck u ulozi drugog Batmana, Michael Shannon kao General Zoda, kao i kinematografski debi Sashe Calle u ulozi superjunakinje Supergirl.

U filmu Barry Allen koristi svoje supermoći za putovanje kroz vrijeme kako bi promijenio događaje iz svoje prošlosti. Međutim, pokušaj da spasi svoju obitelj nenamjerno ga okreće u budućnost, ostavljajući Barryja zarobljenog u okrutnoj sadašnjosti u koju se general Zod vratio s prijetnjom uništenja, a Barry nema drugih superheroja koji bi mu priskočili u pomoć. Osim ako ne uspije izmamiti sasvim drugačijeg Batmana iz mirovine i spasiti zatočenog Kriptonca iz zatočeništva, iako ne onog kojeg traži. U konačnici, Barryjeva jedina nada da spasi svijet u kojem se našao i vrati u budućnost koju poznaje jest utrka s vlastitim životom.

Hoće li konačna žrtva biti dovoljna da se uspostavi red u svemiru, doznajte na pretpremijernim projekcijama u kinima diljem Hrvatske na kojima možete osvojiti Limited Edition plakate DC superjunaka te Flash Collector’s edition stripove.
Ulaznice možete osigurati na blagajnama kina ili putem web stranica kina.

Foto: Blitz Hrvatska


Novi album Metallice premijerno u CineStaru


Tagged: , , , , , , ,