Vaterpolisti(ce) na humanitarnom kalendaru

Hrvatski vaterpolo reprezentativci ponovno su izašli iz bazena i postali modeli. Već tradicionalno, četvrtu godinu zaredom, snimili su novogodišnji kalendar.Atraktivni vodeni junaci ove će nas godine gledati ozbiljnim, svečanim pogledom. Po prvi puta dečkima su se pridružile i reprezentativke, a novogodišnji kalendar snimljen je u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu.

2017. godina je nade, pozitivne misli itekako su nam potrebne. Ususret snimanju nastala je divna suradnja s mališanima iz Udruge Ljubav na djelu, koja brine o djeci oboljeloj od malignih bolesti i njihovim obiteljima. Upravo će nam pozitivne misli i poruke ovih hrabrih mališana biti vodič kroz svaki mjesec ove godine.

‘Život donosi neke događaje koji nam se u tom trenutku čine teškima, ali kad ih naučimo prihvatiti, uvidjet ćemo koliko su nas upravo ti događaji, u nutrini, obogatili i osnažili. Iz svake situacije koliko nam se činila u tom trenutku teška, možemo izvući ono najbolje i najpozitivnije za sebe!’, napisala je šesnaestogodišnja Ivana Franjković.

Novogodišnji kalendar snimio je mladi umjetnik Filip Popović. Suradnja s hrvatskim brendovima se nastavlja, pa su tako reprezentativci i ove godine u Galileo odijelima, dok djevojke nose haljine hrvatskih modnih dizajnera. Stilistica Ivana Karapandža te vizažist i frizer Ivica Palinić dugogodišnji su suradnici reprezentacije s kojima su i ovaj put ostvarili izvrstan rezultat.

‘Ovogodišnji kalendar za nas je posebno emotivan. Poruke mališana bit će nam vodilja kroz ovu godinu. Ovo je samo početak jedne divne suradnje koju ćemo sigurno nastaviti. Želim nam svima samo pobjede ove godine. Puno dobre energije i pozitivnih misli koje su i glavna poruka ovogodišnjeg kalendara!’, izjavio je reprezentativac Marko Bijač.

K. Š.


Vaterpolisti Mladosti na turniru Euro kupa
Tagged: , , , , , , , , , , , ,