Vuk zarazio više od 160.000 građana

I nakon šest tjedana prikazivanja ‘Vuk s Wall Streeta’, ekranizacija nevjerojatnog životnog puta Jasona Belforta jednako uzbudljiva kao i njego­ve ekscentrične eskapade, i dalje širi broj svojih obožavatelja.Vuk s Wall StreetaNaime, ovog je vikenda ‘Vuka s Wall Streeta’ pogledalo čak 4.293 gle­datelja čime je ukupni broj fanova pete suradnje Martina Scorsesea i Le­onarda DiCaprija prešao brojku od 160.000, točnije, zaustavio se, ali sa­mo trenutačno, na 162.185 kinoposjetitelja!

Osim fascinacije puka ‘Vukom s Wall Streeta’ i struka je ovu biografsku dramu nagradila cijelim nizom priznanja. U medijima se neprestano pojav­ljuju novi zanimljivi podaci sa snimanja i iz života glavnih glumaca što još jednom potvrđuje staru izreku kako se za dobrim konjem daleko praši.

Film ‘Vuk s Wall Streeta’ distribuira Blitz film i video distribucija, a u njemu glume i Jonah Hill, Matthew McConaughey, Margot Robbie, Kyle Chandler te Slovenka Katarina Čas, dok se u manjoj epizodnoj ulozi pojavljuje i Hrvatica s hollywoodskom adresom Žana Markelson.

Blitz

Pročitajte još:Vuk s Wall Streeta smazao konkurenciju , Tko nije pogledao Vuka još? ,

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , ,