Wine ViP Event na Plitvičkim jezerima

Nakon pet organiziranih Wine ViP Evenata, Dantes Begić je sa svojim timom odlučio 19. travnja od 15 sati u hotelu Jezero na Plitvicama ovaj event dovesti i na Plitvička jezera.

Suorganizatori tog ekskluzivnog događaja su Turistička zajednica Plitvičkih jezera i Turistička zajednica područja Plitvičke doline.
.
Turističke zajednice imale su ideju organizirati događaj uz puno ugodnog druženja i degustiranja vrhunskih proizvoda poput vina, rakije, likera, suhomesnatih proizvoda, sira i drugih delicija.

Event je namijenjen ugostiteljima – vlasnicima ugostiteljsko-turističkih objekata kao i njihovim djelatnicima (konobarima, barmenima, kuharima), vlasnicima hotela, pansiona, kuća za odmor, iznajmljivačima i vlasnicima apartmana, vlasnicima i voditeljima trgovina, veleprodajama hrane i pića i svima koji su povezani uz turizam a žele unaprijediti poslovanje u svijetu enogastronomije i turizma općenito.

Ulaz i sve ostalo je besplatno – degustacije vina, rakija, likera, sira i raznih delicija, a besplatna su i predavanja za sve goste iz turizma i navedenih djelatnosti. Obavezna je potvrda sudjelovanja na: 099 732 5985 (Danica) ili na: [email protected].

Program događaja započinje od 15 sati i traje do 21 sat. Osim druženja i degustiranja bit će organizirane tri edukativne radionice. Prva radionica je ‘Lička gastro’ čarolija, koju će voditi edukatorica chefica Doris Vlah. Radi se o edukativnoj gastronomskoj radionici i prezentaciji moderne ličke kuhinje za kuhare i chefove. A nakon toga dvije radionice o važnosti podizanja izvrsnosti usluge, mentorice i stručnjakinje za gostoljubivost Sanje Krmpotić pod nazivom ‘Gostoljubivost – ključ budućnosti ugostiteljstva i turizma’, te savjetnice i edukatorice za customer service, Svjetlane Ranek Franjul s temom – ‘Moć emocije u ugostiteljstvu i hotelijerstvu’. Edukativni dio završava se s prezentacijom rezultata projekta ‘Tajni gost’, koju će imati direktorica agencije Heraklea Željka Bakmaz. Nakon toga slijedi druženje s partnerima izlagačima uz degustaciju raznih pića i delicija.

Neki od 25 izlagača su Vina Prelac, Dukat sirevi, Vinska kuća Matić, Veleučilište PAR Rijeka i Srednja škola Plitvička jezera, Mesna industrija Janežić, OPG Dean Prodan, OPG Turkalj, Suza rakije i likeri, Matiška vina, Vinarije Iuris, Đurinski i Florijanović, Ošo, Premium začini, Pepas savijače, OPG Furlan, PIK Vrbovec, Plitvička štrudla, Slovin Slunj, Zigante tartufi, Destilerija Pavelić, Vina Antunović, Sirana Runolist…
Tu je i lider u prodaji sitnog ugostiteljskog inventara, najvažniji ovogodišnji partner Wine ViP Evenata, tvrtka Alexander Commerce, koja će se prezentirati svoju vrhunsku ponudu.

D. A. / Foto: Promo


Tagged: , , , , , , , ,