2Cellos: Shape Of My Heart

2Cellos objavili su novi spot za pjesmu ‘Shape Of My Heart’ koju u originalu izvodi Sting. Ovo je peti singl u nizu s nadolazećeg, trećeg studijskog albuma ‘Celloverse’ (Sony Masterworks/Menart), a režirao ga je Darko Drinovac.

Novi album izlazi  27. siječnja i nazvan je po pjesmi koja nije obrada već originalna pjesma Luke i Stjepana:
‘S ovom pjesmom želimo uvesti slušatelje u jedan novi svijet, u jedan cijeli novi svemir, Cello Universe, cello svemir.  Želimo pokazati svu ljepotu, toplinu, čaroliju i magiju čela, odnosno svijet koji pokušavamo stvoriti sa zvucima ovog divnog instrumenta.’

‘Imamo toliko intenziteta, energije i interakcije s publikom da nas morate vidjeti uživo’, poručuje Stjepan.

‘Celloverse’ uključuje 13 novih pjesama, među kojima su ‘Thunderstruck’ (AC/DC), koji je pogledan gotovo 30 milijuna puta, potom ‘I Will Wait” (Mumford & Sons), svježe interpretirana hita Avicii ‘Wake Me Up” te ‘The Trooper” Iron Maidena. Na CD-u je i pjesma  Paula McCartneyja  ‘Live and Let Die’ na kojem gostuje slavni pijanist Lang Lang.

Album će uz standardno izdanje biti dostupan i kao deluxe izdanje CD+DVD sa sedam spotova među kojima su i dva livea, iz rasprodane pulske i zagrebačke Arene. Naši slavni violončelisti su i producirali album, a što se aranžmana i produkcije tiče, Luka kaže da je ovo njihov najnapredniji album do sada.

M. L.


Pročitajte još: Štreberski spot 2Cellos , 2Cellos i na vinilu , 2Cellos: Druženje na vidikovcu Zagreb Eye , 2Cellos u baroknom izdanju , 2Cellos: DVD Live at Arena Zagreb


 

 

Tagged: , , , , , , , , , ,