3. WineOS: Festival vina u Osijeku

Festival vina, delicija i ugodnog življenja održat će se po treći put 9. i 10. prosinca u centru Osijeka u prostoru Esseker centra, gdje će veliki broj vodećih proizvođača vina i delicija iz svih regija Hrvatske i susjednih zemalja pružiti priliku svim posjetiteljima da se upuste u otkrivanje novih eno-gastro doživljaja.3-wineos-osijekU Esseker centru, na površini oko 800m2, okupit će se više od 70 izlagača, proizvođača i trgovaca vinom i gastronomskim delicijama.

Službeno otvorenje festivala predviđeno je 9. prosinca (petak) u 14 sati. Oba dana, petak i subotu, festival će biti otvoren od 14 do 21 sat. Nakon što sto ‘festivalci’ završe s predstavljanjem svojih proizvoda, a posjetitelji nauče puno toga o vinu, nastavlja se s opuštanjem na službenom after partiju službenog naziva After WineOS, before sunset na istoj lokaciji.

Na festivalu će se prezentirati i kušati vina, razne delicije, održati seminari i edukativne radionice za poslovne ljude, trgovce, sommeliere, ugostitelje, novinare i sve ljubitelje vina i gastronomije.

O. S.


Osijek Wine Fest 2014
1. Osijek Wine Fest

Tagged: , , , , , , , , ,