Antonella Malis: Glazbeni spektakl La Primavera

Brojna zagrebačka publika uživala je u trosatnom glazbenom putovanju naziva ‘La Primavera’ hrvatske operne dive i crossover umjetnice Antonelle Malis. Koncertom u dvorani Lisinski glazbenica je obilježila 21 godinu umjetničkog stvaralaštva.Kolege, među kojima su bili Max Hozić, Goran Listeš, Davor Pekota, Marina Tomašević, Mate Grgat, Abbazia, Band Aid Most, Ana Votoupal, Doris Kramarić i Marijan Krajina pridružili su se na pozornici te time iskazali veliko divljenje i podršku. Podršku su joj svojim dolaskom dali i rektor Sveučilišta u Zagrebu Damir Boras sa suprugom, južnokorejski Won Sup Park i indijski veleposlanik Arindam Bagchi sa suprugama, albanski veleposlanik Riza Poda te drugi uzvanici.

Ova nesvakidašnja glazbena večer puna ženstvenosti publiku je napunila dobrim emocijama i ljubavlju prema životu uz neizostavan i čaroban glas sopranistice Antonelle Malis.

‘Raditi ono što voliš i ono što zapravo jesi najveći je izvor svakog obilja i radosti u životu. Hvala svim mojim kolegama glazbenicima koji su sinoć zajedno sa mnom i divnom publikom dijelili ovaj trenutak životne radosti, a to je ljubav’, izjavila je glazbenica netom po završetku koncerta.

Voditeljica Ivana Šundov Hojan najavila je početak ove divne glazbene večeri te po završetku otkrila svoje dojmove. ‘Ljudi su osjetili energiju Antonelle Malis, njezinu veliku ljubav i svo životno iskustvo koje je pretočila u još bolju sebe, u upravo onu Antonellu koja je sinoć stajala pred nama’

Publika je uživala u brojnim glazbenim interpretacijama, najljepšim ljubavnim baladama svjetskih i hrvatskih evergreena, songovima iz mjuzikla, nostalgičnom fadu i neodoljivom šarmu francuske šansone. Bila je to noć za pamćenje.

I. T. / Foto: Ivana Galić Tepeš


Tagged: , , , , ,