Dame biraju: Posljednji put ove sezone u Vidri

Sarajevska hit predstava ‘Dame biraju’ posljednji put ove godine gostuje u zagrebačkom kazalištu Vidra – u petak 10. te subotu 11. studenog. Predstava rađena po filmu ‘Full Monty’ (Skidaj se do kraja) prošla je cijelu Hrvatsku, a u kojem god gradu se prikazuje, rasprodana je. Sva prethodna prikazivanja u Vidri također su bila rasprodana.Sjajnu glumačku trupu čine najperspektivniji bosanskohercegovački glumci koji su već postali pravi miljenici hrvatske publike, no i širom regije. Tome svjedoči više od 100 izvođenja ovog kazališnog komada s kojim su obišli 43 grada u dvije godine, a predstavu je pogledalo preko 40.000 ljudi.

Ova komedija s ozbiljnom tematikom govori o petorici mladića bez posla koji pokušavaju riješiti svoje egzistencijalne probleme kroz posao stripera u noćnom klubu. Od ideje striptiza do konačne realizacije je dalek put, a predstava publiku vodi kroz uzbudljive scene, velik broj neispunjenih očekivanja te uz puno humora donosi izuzetno napetu atmosfera do samog kraja.

Ono što posebno mami uzdahe i reakcije su originalno osmišljene plesne točke, a vrhunac predstave je striptiz u kojem momci skidaju sve sa sebe. Uloge su ostvarili: Nancy Abdel Sakhi, Davor Sabo, Adnan Goro, Sanjin Arnautović, Emir Fejzić, Enes Salković i Dalibor Brkić. Scenografiju i kostimografiju potpisuje Lejla Hodžić, a asistentica režije je Amra Mehić. Predstavu je režirao Admir Glamočak u produkciji Altteatra.

 


7. Ljetne noći Teatra Exit


Tagged: , , , , , , , ,