Damir Hoyka: Fanovi Kutjevačkog gemišta

Simpatični Elvis Ovono pošteno je razgibao koljena uz neumorno ‘škljocanje’ fotoaparata Damira Hoyke dok su hvatali idealnu poziciju za skok sa skateboardom iznad boca Graševine Kutjevo.
Kutjevo-Damir Hoyka i Elvis OvonoNogometaš iz afričkog Gabona s hrvatskom adresom javio se na natječaj tvrtke Kutjevo za odabir novih lica za naslovnice, s još dvjestotinjak kandidata iz cijele Hrvatske koji su poželjeli praviti društvo Kutjevačkom gemištu na billboardima i oglasima. Za najbolju kutjevačku Graševinu za najbolji gemišt, Kutjevo je ovaj put tražilo među svojim fanovima devet najhrabrijih koji će na billboardima ispričati priču o ‘tankom’, ‘politologu’ i ‘žutom’ ili nekom svojem omiljenom omjeru osvježavajućeg gemišta. Izbor je bio uz pomoć web stranice i facebook aplikacije za glasovanje, a fanovi su prvi put mogli slagati svoje bannere i fotografije te ih objavljivati na ‘live’ web oglasima.

‘Nogomet je moja jedina ljubav, ali i u reklamama se izgleda dobro snalazim i to mi dobro dođe dok čekam potpuni oporavak od ozljede. Uz boce i skejt, snimanje je bilo malo naporno za noge, a i proljetni oblaci nas nisu slušali, ali najvažnije je da je ekipa zadovoljna’, uz iskreni osmijeh komentirao je Elvis nakon snimanja ispred Doma HDLU-a kao jednog od omiljenih okupljališta zagrebačkih skejtera, na izvrsnom hrvatskom jeziku.

Taj 32-godišnji Afrikanac jedan je od devet kandidata koje je stručni žiri, uz glasove fanova, odabrao na castingu na kojem je bilo 50 najpopularnijih lica prijavljenih na natječaj ‘Nalijepi lice i pokori naslovnice’. Preostalih osam, kao pravi profesionalci i uz kompletni ‘make-over’, odradili su snimanja na inspirativnim lokacijama, a jedno od njih je bio i poznati zagrebački bar La Bodega.

M. K.


Pročitajte još: Gemišt se vraća na velika vrata , Kutjevačka vina imaju ljubavnu moć


 

Tagged: , , , , , , , , ,