Darujemo knjigu: Elizabeth Suzana Kozina – Zato me niste razumjeli

U suradnji s izdavačkom kućom Beletra darujemo 2 čitatelja/ice knjigom Elizabeth Suzane Kozine ‘Zato me niste razumjeli’.

U subjektu navedite: FDAR1
a u tekstu: vaše ime i adresa         broj telefona         vaš razlog

Šaljite na mail: [email protected]

Posjetite našu facebook stranicu Fama i kliknite ‘sviđa mi se’!

Vaše mailove šaljite do 3. srpnja

Imena dobitnika s najoriginalnijim odgovorima bit će objavljena 4. srpnja

Za dodatne upute i obavijesti obratite se na: [email protected]

Izreke koje hrabre, nadahnjuju ili samo razumiju često upoznajemo u knjigama stranih autora, gurua ili književnika, dok se hrvatski autori rjeđe odlučuju predstaviti publici vlastitim krilaticama u kojima nalaze svakodnevnu inspiraciju. Elizabeth Suzana Kozina atipična je poduzetnica pustolovnog duha i odvažna žena koja živi svoju kreativnost i ostvaruje svoje ideje. Jedna od njezinih ideja je i dijeljenje osjećaja, misli, nadanja i strahovanja s prijateljicama na Facebooku u kratkim izrekama. Pokazalo se da u minutama mudrosti koje potpisuje ESK tisuće žena svakodnevno nalaze poticaj ili utjehu, stoga je nastala knjiga s izborom dosad objavljenih izreka, kojom se autorica predstavlja i publici izvan društvenih mreža.

U svojim izrekama ESK demonstrira vedrinu, temperament i pronicljivost kojom prihvaća životne izazove i kušnje. Širok raspon osjećaja – od tuge za koju pronalazi utjehu u mudrosti do veselja koje velikodušno želi podijeliti s drugima – afirmira žensku samosvijest i potiče i čitateljice na buđenje zatomljenih emocija. Minute mudrosti ESK otvaraju prostor slobode i potiču nas da osjetimo i osvijestimo raspon vlastitih emocija, a time i da lakše shvatimo i prihvatimo osjećaje ljudi oko nas.

Elizabeth Suzana Kozina odrasla je i školovala se u Splitu. Danas živi u Klisu kao poduzetnica, inovatorica i vlasnica branda BiArtis. Dizajnirala je unikatne torbe, u koje su ugrađene originalne slike akademskih slikara, i njima osvaja klijentelu cijelog svijeta. Torba BiArtis nalazi se i među izlošcima najvećeg privatnog muzeja torbi Tassenmusem Hendrikje u Amsterdamu.

Minute mudrosti počela je zapisivati 2016. godine, a otkako ih objavljuje na Facebooku prikupila je nekoliko stotina izreka koje publika svakodnevno nagrađuje lajkovima. Ima brojnu obitelj koju je u svojoj knjizi ‘Zato vas nisam razumjela’ predstavila izrekom: ‘Kada sam svojoj obitelji rekla čime ću se baviti najjače su se smijali. Kada sam padala najjače su me držali’.


Tagged: , , , , , , , ,