Darujemo knjigu: Majanska antistres bojanka

U suradnji s izdavačkom kućom Algoritam darujemo 2 primjerka knjige Željka Beluhana ‘Majanska antistres bojanka’.

majanska-antistres-bojanka

U subjektu navedite: FDAR5
a u tekstu: vaše ime i adresa         broj telefona         vaš razlog

Šaljite na mail: [email protected]

Posjetite našu facebook stranicu Fama i kliknite ‘sviđa mi se’!

Vaše mailove šaljite do 5. prosinca
Imena dobitnika s najoriginalnijim odgovorima bit će objavljena 6. prosinca

Za dodatne upute i obavijesti obratite se na:[email protected]

Kako bismo uistinu spoznali sami sebe i poboljšali kvalitetu svoga svakodnevnoga života, moramo pronaći način da utišamo buku vanjskoga svijeta, istražimo vlastitu maštovitost i izrazimo se na kreativan način. Ova antistresna bojanka pruža kontemplativno iskustvo koje vas vodi kroz put oslobođenja od materijalizma i cinizma.

Inspiraciju za ručno rađene crteže autor ove knjige pronašao je u motivima i temama iz majanske civilizacije. U ovom izdanju možete bojati ilustracije antičkih kalendara, jedinstvenih simbola i mitoloških bića. Svaka stranica bojanke poigrat će se vašom maštom, jer uz crteže se na svakoj drugoj stranici nalaze zanimljivi podaci o religiji i kulturi nekoć napredno razvijenog društva. ‘Majanska antistres bojanka’, čiji je autor Željko Beluhan, ne pruža samo relaksaciju misli, već omogućava i upoznavanje s jednom od najintrigantnijih civilizacija u ljudskoj povijesti.

Živimo u ubrzanom tehnološkom svijetu, ali ono što vas čeka unutar stranica ove bojanke je odmicanje od ograničene stvarnosti i stjecanje zadovoljstva iz proizvodnje nečega lijepoga i jedinstvenoga. Nemojte zaboraviti da je i sam proces bojanja odličan način zabave i komuniciranja sa svojim unutarnjim djetetom.

Stoga uzmite svoje bojice, isključite šum vanjskoga svijeta i ispunite svoj život bojama!

Tagged: , , , , , , ,