Darujemo knjigu: Miro Morović – Djeca slijepoga kovača

U suradnji s izdavačkom kućom Bošković darujemo 2 čitatelja/ice knjigom Mire Morovića ‘Djeca slijepoga kovača’.

U subjektu navedite: FDAR1
a u tekstu: vaše ime i adresa         broj telefona         vaš razlog

Šaljite na mail: [email protected]

Posjetite našu facebook stranicu Fama i kliknite ‘sviđa mi se’!

Vaše mailove šaljite do 19. lipnja

Imena dobitnika s najoriginalnijim odgovorima bit će objavljena 20. lipnja

Za dodatne upute i obavijesti obratite se na: [email protected]

Devet međusobno potpuno nepovezanih stanovnika Shallow Lake Cityja neobjašnjivo je nestalo u kratko vrijeme. Uzroci se ne naziru, svjedoci ne postoje, a policija nema ama baš nikakav trag.
Sve do jednog kišnog utorka ujutro…

Devetnaestogodišnja djevojka je skočila s trinaestog kata… Isprva se sve činilo kao posve običan slučaj samoubojstva, ali umjesto oproštajnog pisma inspektor Andrew Frame u njezinu stanu pronalazi omotnicu u kojoj se nalazi nekoliko napisanih imena. I upravo osobe s tog popisa, jedna po jedna, počinju nestajati bez traga… Frame se upušta u rješavanje tog slučaja i ne znajući da je uvučen u smrtonosnu i savršeno isprepletenu mrežu, ali i u dijelove svoje prošlosti s kojima se nikada nije mogao suočiti. Kraj ove bizarne priče, ako uopće i jest kraj, uistinu je šokantan…

‘Djeca slijepoga kovača’ je debitantski roman Mira Morovića. Radi se o trileru koji je prožet elementima misterije uz psihološko profiliranje likova i stvaranje noir atmosfere. Iza ovog naslova se nalazi mnoštvo osebujnih likova i neočekivanih obrata koji nadmašuju i predviđanja najstrastvenijih čitatelja ovog žanra.

Miro Morović rođen je 1988. godine. Završio je pravni fakultet. Osim književnošću, aktivno se bavi i glazbom. Živi i radi u Splitu.

Tagged: , , , , , , , , ,