Darujemo knjigu: Muškarci su s Marsa, žene su s Venere, Djeca su iz raja

U suradnji s izdavačkom kućom Algoritam darujemo 2 primjerka knjige dr. Johna Graya ‘Muškarci su s Marsa, žene su s Venere, Djeca su iz raja’.U subjektu navedite: FDAR1
a u tekstu: vaše ime i adresa         broj telefona         vaš razlog

Šaljite na mail: [email protected]

Posjetite našu facebook stranicu Fama i kliknite ‘sviđa mi se’!

Vaše mailove šaljite do 30. siječnja
Imena dobitnika s najoriginalnijim odgovorima bit će objavljena 31. siječnja

Za dodatne upute i obavijesti obratite se na: [email protected]

Nakon analize muško-ženskih odnosa, John Gray, autor bestselera ‘Muškarci su s Marsa, žene su s Venere’, predstavlja vam potpuno nov pristup ulozi roditelja, koji će vam dopustiti da svojoj djeci date slobodu, a ujedno ih usmjerite u najboljem pravcu i potaknete ih da izraze svoje istinske želje i zahtjeve. Dopustite im da budu drugačiji, da pogriješe, ali i da sami isprave svoje pogreške i ujedno nauče iz njih, naučite ih da uvijek žele više i bolje, ali da ujedno budu zadovoljni onim što imaju.

‘Djeca su iz raja’, poručuje John Gray, i imaju urođene sve osobine koji su im potrebne za odrastanje, a roditeljska dužnost je samo ih podupirati. Slobodni zapadni svijet prolazi krizu odgoja djece. Gotovo svi današnji roditelji preispituju stare i nove odgojne metode. Čini se da ništa ne djeluje, a problemi naše djece i dalje rastu. Kako bi se uspješno borili s promjenama u društvu, roditelji moraju promijeniti pristup odgoju djece.

Za roditelje koji propitkuju svoje odgojne metode, za one koji su uvjereni da baš sve rade ispravno, za roditelje male djece ili tinejdžera – ‘Djeca su iz raja’ – nezaobilazno je štivo za one koji žele pomoći svojoj djeci i pružiti im istinsku potporu. Ova knjiga opsežno i praktično pristupa odgoju djece, na način koji je djelotvoran za svaku dob, za novorođenčad, malu djecu, školarce i tinejdžere.

Tagged: , , , , , , , , , ,