DFWZ: Domaći dizajneri nadmašili sami sebe

Dreft Fashion Week Zagreb (DFWZ) ne prestaje oduševljavati uzvanike izvrsno osmišljenim i realiziranim programom. U petak je na trećoj večeri broj vjernih zaljubljenika u modu bio rekordan i tražila se stolica više.
Ivana Popović-DFWZNepredvidiva Ivana Popović otvorila je reviju modnim performansom i vrlo nosivom ženstvenom kolekcijom finih tkanina iz Svijeta tkanine kojom je oduševila mnogobrojne dame. Iggy Popović proslavio je 20 godina rada vraćajući nas u lude osamdesete uz nakit Mirne Berend. Simone Manojlović prikazala je savršeni minimalizam uz dozu otkačenosti, a vrhunska umjetnica Ana Kujundžić oduševila je maštovitom kolekcijom. Britanski dizajneri Tramp in Disguise koji su na DFWZ-u po drugi puta i vrlo originalni brand Phannatiq, donijeli su nam nezaboravne trenutke i dočarali urbanu atmosferu London Fashion Weeka te prikazali njegovu avangardnu srž sa svojim savršenim i detaljno osmišljenim kolekcijama i stylinzima.

Večer se nastavila s after partyjem u klubu The Room u kojem su uz, uzvanike DFWZ-a, tulumarili domaći i strani dizajneri te mnogobrojni manekeni.

Završna večer DFWZ-a započinje večeras u 20 sati u Hypo centru i ponovno na piste dovodi domaće i strane dizajnere koji zasigurno neće razočarati. Zagrepčanka sa stalnom londonskom adresom, Vjera Viličnik, otvara finalnu večer. Nakon nje slijede Artiđana, dizajnerice Ane Ćavar i Bags by Kristina, misteriozni Toni Rico koji ponovno sprema veliko iznenađenje te londonski brand Hemyca. Šećer na kraju za mnoge zagrebačke fashionistice stiže s brandom Marka by Marija Cvitanović koja će inovativnim kreacijama i urbano-ženstvenim stilom upotpuniti i zaokružiti cjelokupno izdanje ovosezonskog DFWZ-a.

DFWZ

Tagged: , , , , , , , , , , , , ,