DFWZ: London se preselio u Zagreb

Gošća Georgia Hardinge iz Londona otvorila je u četvrtak drugu revijalna večer Dreft Fashion Weeka Zagreb (DFWZ), a svoje su kolekcije za proljeće/ljeto 2014 u nastavku pokazale i pobjednice Dreft Next Generation natječaja, Kralj i Krajina, Zjena Glamočanin, Londončanka Kitty Joseph te Natalija Smogor.
Natalija Smogor-DFWZPrve redove okupirala su mnoga poznata lica, a nakon revija, uzavrela se atmosfera preselila na tulum u Bulldog uz vruće ritmove Cubisma koji je uzvanike DFWZ-a zabavljao do sitnih sati.

Večeras DFWZ nastavlja u revijalnom tonu jednako glamurozno i zanimljivo kao i jučer uz nepredvidivu Ivanu Popović, Iggyja Popovića koji će proslaviti 20 godina modnog rada, kreativnu Simone Manojlović te dva vrhunska londonska branda Tramp in Disguise i Phannatiq, a neizostavni after party seli u noćni klub The Room.

Danas nemojte propustiti Showroom u kojem ćete moći pronaći uz kolekcije domaćih dizajnera i kolekcije Londončanka Georgie Hardinge i Kitty Joseph. Njihove će nosive kolekcije biti izložene od 18 sati u Hypo centru u lounge dijelu gdje ćete moći pobliže pogledati odjevne predmete, osjetiti tkaninu, a ako vam se nešto i svidi naručiti ili odmah kupiti.

DFWZ

Foto: Maja Brčić

Pročitajte još: Otvoren Dreft Fashion Week Zagreb ,

Tagged: , , , , , , , , , , ,