Footloose zatvorio sezonu u Zagrebu

Prepuna kino dvorana Studentskog centra u Zagrebu i posljednja zagrebačka izvedba glazbeno-plesnog spektakla ‘Footloose’ bez daha je ostavila brojnu publiku.Footloose-foto Petar Glebov-PixsellPlesni brojevi sa zanimljvim scenskim zapletima gledatelje su oduševljavali iz minute u minutu, a vrući poljubac glavnih glumaca Maje Šuput i Nikole Milata izazvao je ovacije publike.

‘Kada sam se popela na pozornicu obuzeo me izuzetan osjećaj sreće i uzbuđenja. Bilo je odlično, posebno sam oduševljena Kedžinim nastupom koji je u maksimalno kratkom roku svladao sve bez greške. Svi zajedno dali smo najbolje od sebe a najveća nagrada bila je oduševljena publika koja nas je do sad najdužim aplauzom vratila na scenu’, izjavila je Maja Šuput.

Neponovljivi tim ‘Footloose’ društva još jednom je odradio vrhunski posao, a uskoro kreću na ljetnu turneju diljem hrvatske obale. Sjajna koreografija, raskošna produkcija, šareni kostimi, odlična glazba i uvježbanost ansambla jamče pravi broadwayski doživljaj i nezaboravan provod uz svevremensku ljubavnu priču u kojoj ćemo uživati ovog ljeta.

‘Predstava je odlična, ugodno sam iznenađena. Postava talentiranih glumaca i pjevača izuzetnih glasovnih sposobnosti u kombinaciji s fenomenalnom koreografijom rijetko koga ostavlja ravnodušnim. Jako sam sretna što sam uspjela pogledati predstavu te bih je svako voljela pogledati još jednom, tko zna možda već ovog ljeta’, rekla je mlada glumica Sementa Rajhard.

Footloose / Foto: Petar Glebov/Pixsell

Pročitajte još: Footloose opet u Zagrebu / Foto: Petar Glebov/Pixsell

Tagged: , , , , , , , , , , , , , ,