Goran Bare & Majke: Noćas prelazim rijeku (video)

Nakon što su singlom ‘Rođen za suze’ najavili novi studijski album, Goran Bare & Majke predstavljaju ‘Noćas prelazim rijeku’.

Goran Bare potpisuje glazbu i tekst dok je za aranžman zaslužan Mario Rašić. ‘Gorak je moj lijek, noćas ga ne pijem, noćas se životu u lice smijem’, pjeva Bare u novoj pjesmi, a fanovi su oduševljeni. ‘Majstori svog zanata’, ‘Svatko pjeva o ljubavi, ali rijetko tko napravi ovako iskrenu pjesmu o patnji i smrti’. ‘Sve je savršeno, jedan je majstor’, samo su neki od komentara.

Režiju spota potpisuje Filip Gržinčić, a snimljen je u napuštenom dvorcu Zwilling. Spot prikazuje jedan dan u kojem je Bare zarobljen u okovima dok ga budno motre i čuvaju ostali članovi benda. Boreći se sam sa sobom i težinom svakodnevice predstavljene okovima, on odlazi do rijeke koju želi prijeći – simbola novog života. Međutim, okovi mu ne omogućuju da je prijeđe i sve se vraća na početak. Je li Bare zapravo slobodan samo to ne zna te ponavlja svakodnevicu poput duha zarobljenog samo u svojim mislima?

C. R.


Tagged: , , , , , ,