Kino Tuškanac: Besplatni filmovi na platformi MUBI

Draga naša publiko, prije svega, nadamo se da ste dobro i zdravo te da se držite u ovim neobičnim i izazovnim vremenima, poručuju iz zagrebačkog kina Tuškanac.Zgrada kina izdržala je potres i ostala na mjestu, iako će po završetku pandemije, trebati izvršiti određene zahvate i popravke kako bi dobila dozvolu za uporabu. No, dotad misle na svoju publiku i u suradnji s online servisom MUBI nude tri besplatna mjeseca na toj vrhunskoj online platformi.

MUBI nudi klasične, neovisne, ‘arthouse’ filmove, a platforma je specifična po tome što svakoga dana odabire po jedan novi film koji postaje dostupan za gledanje cijeli mjesec. Tako uvijek imate izbor od 30 filmova koje možete pogledati bilo kada u roku od mjesec dana.

Posjetitelji kina Tuškanac MUBI-ju mogu pristupiti na mubi.com/kinotuskanac. Za registraciju su potrebni podaci o kreditnoj kartici koja se prva tri mjeseca neće teretiti! To je nužno kako bi MUBI spriječio otvaranje lažnih korisničkih računa. Registraciju možete otkazati u bilo kojem trenutku bez ikakve naknade, a ako odlučite ostati na platformi nakon isteka besplatnog tromjesečnog razdoblja, automatski će vam se aktivirati MUBI članstvo.

K. T.


Tagged: , , , , , , , , ,