Kreacije inspirirane filmom La grande bellezza

Nakon što se prije dvije godine na Fashion.hr-u prvi put predstavio kao modni dizajner, Boris Banović je pred svoj autorski brend 2B stavio nove izazove.
Boris Banović-La grande belezzaKolekcija proljeće/ljeto 2016. nastavlja njegovati glamurozan i sofisticirani stil, po kojem su zapamćene i prethodne 2B kolekcije. No, dok su se inspiracije za dosadašnji modni izričaj ovog brenda pronalazile na londonskoj modnoj sceni, u užurbanom životu američkih gradova te u ležernosti tropskih destinacija, najnovija kolekcija inspirirana je sedmom umjetnošću te filmom Paola Sorrentina ‘La grande bellezza’ (Velika ljepota) temom; velika tema, velike misli, visoko društvo, visoki stil…

Jasno je, stoga, da kolekciju čine muške i ženske odjevne kombinacije od najfinijih i najkvalitetnijih materijala, najfinije izrade, namijenjene onima koji žele da u večernjim izlascima i posebnim prigodama budu primjećeni po svom nepogrešivom i istančanom ukusu. Svojim dizajnom, kolekcija se obraća samosvjesnim muškarcima i ženama, koji se ne boje istaknuti svoj smisao za lijepo, dodatno naglašen detaljima.

Na snimanju kolekcije sudjelovali su modeli: Michelle Korenić, Lena Došen, Luka Skočilić i Oliver Vučković za Sonic Models.

V. V. Foto: Belizar Valić


La grande bellezza
Hrvatska premijera La grande bellezza
Tagged: , , , , , , , , , , ,