Mia Begović na otvaranju Olipskog ljetnog festivala

Monodramom ‘Sve što sam prešutjela’ u izvedbi Mie Begović , u režiji Ivana Lea Leme, u subotu, 14. srpnja (21 sat) započinje svečanost otvorenja Olipskog ljetnog festivala. Odvijat će se do 10. kolovoza na otoku Olibu, a neki od festivalskih sadržaja bit će izvedeni i na drugim otocima zadarskog arhipelaga – Istu i Silbi.Nakon predstave cjelovečernji koncert će održati Ervin Baučić & band (članovi: Tomas Krkač, Slavko Pintarić, Vedran Božić, Danko Krznarić).

Povodom otvorenja festivala, u Kneževoj palači u Zadru program je predstavio ravnatelj i producent Ljubo Zečević s najbližim suradnicima.

Festival su 2015. godine pokrenuli Udruga Olib i Kazališna družina Bastien s ciljem oživljavanja kulturnih događanja na otoku Olibu. Posvećen je dramskim umjetnicima Ani Karić i Bogumilu Klevi te Miloradu Rućandu, istaknutom članu Udruge Olib. Bogat i raznolik festivalski program obiluje atraktivnim kazališnim predstavama, koncertima zabavne, klasične i rock glazbe, sportskim sadržajima te zanimljivim radionicama, a u kojem sudjeluju domaći i strani eminentni umjetnici i umjetničke organizacije.

Ivanka Bičak


Tagged: , , , , , , , ,