PreCjednica Kolinda na 4. rođendanu stand up showa

Pod vodstvom spisateljice i komičarke Marijane Perinić, stand up comedy show o muško-ženskim odnosima ‘Štiklom u mozak, loptom u dupe’, slavi svoj četvrti rođendan. Proslava će se održati u srijedu, 10. veljače (20 sati) u zagrebačkom klubu Maraschino kada će, posebno za tu priliku, u goste doći PreCjednica Kolinda, kako bi se obratila naciji.

Podsjetimo, prvi je put gostovala na trećem rođendanu showa, kada je snimka njezina govora pregledana više od 350.000 puta na youtubeu.

PreCjednicu Kolindu imitira komičarka Marijana Perinić, a što li je pripremila ovaj put, najbolje ćete doznati ako rezervirate svoje mjesto na: [email protected] ili na 099/758-9934.

U sklopu programa nastupaju i drugi profesionalni komičari s višegodišnjim iskustvom rada u klubovima diljem regije, a u srijedu vas očekuju: Zvonko Kožić, Denis Rajčić, Domagoj Pintarić te poseban gost iz Dubrovnika Mišo Sorić, poznat po imitacijama u emisiji ‘U zdrav mozak’ s renomiranim riječkim komičarem Davorom Jurkotićem.

Ako vam u životu nedostaje smijeha i volite nepresušnu tematiku muško-ženskih odnosa, tada je show ‘Štiklom u mozak, loptom u dupe’ pun pogodak.

M. P.


Marijana Perinić i Hrvoje Jakopec
Predsjednica ko-Kolinda nasmijala do suza
Tagged: , , , , , , , , , , ,