Šegrt Hlapić za pomoć Mili Biljanoviću

U nedjelju 9. ožujka u kinima diljem Hrvatske održava se dobrotvorna projekcija filmskog hita ‘Šegrt Hlapić’ u kojem glavnu ulogu igra Mile Biljanović, najmlađe dijete preminulog samohranog oca Darka Biljanovića.
Šegrt Hlapić-Mile Biljanović
Darko Biljanović umro je od teške bolesti 14. veljače. Po struci inženjer, široj je javnosti bio poznat kao internetski bloger i povremeni kolumnist portala Index. Mnogi ga pamte kao svestranu osobu – pjesnika, organizatora koncerata, kuhara i dobrog prijatelja. Iza sebe je ostavio troje djece: 21-godišnju Tamaru, 18-godišnju Nadinu i 13-godišnjeg Milu koji je odličnim nastupom u ulozi šegrta Hlapića postao mlada hrvatska filmska zvijezda.

Njih troje sada trebaju podršku svih ljudi dobre volje kako bi ostali zajedno, kako bi uredno otplaćivali kredit za stan, kako bi se školovali i kako bi ostvarili svoje snove i snove svoga oca koji im se za života u potpunosti posvetio. I vi im možete pomoći kupljenom ulaznicom za projekciju ‘Šegrta Hlapića’! Film će u nedjelju 9. ožujka biti prikazan u svim nezavisnim kinima diljem Hrvatske te u multipleksima CineStar i Cineplexx – ukupno na 40 kinoekrana.

Ovu humanitarnu projekciju filma ‘Šegrt Hlapić’ redatelja i scenarista Silvija Petranovića organizira Hrvatski audiovizualni centar. Produkcijska kuća Maydi film i video, distributer filma Blitz film i video i svi kinoprikazivači u potpunosti se odriču prihoda te će oni biti donirani malom Mili Biljanoviću i njegovim sestrama. Ako još niste pogledali film, uključite se u ovu humanitarnu akciju i provjerite zašto je Šegrta Hlapića već vidjelo više od 135.000 gledatelja!

HAVC

Proćitajte još: Šegrt Hlapić premašio brojku od 100.000 gledatelja , Šegrt Hlapić na dar malim Vukovarcima , Šegrt Hlapić – Pod starim krovovima

Tagged: , , , , , , , , , , , , ,