Svjetske misice turizma oduševio ALMAfashion

Moda je globalna priča i na početku svake modne sezone definiran je trend kojeg u svojim verzijama nose različiti tipovi žena cijelog svijeta. Različite rase, različite osobnosti, različiti tipovi građe tijela…Ljeto 2019. za mnoge žene koje od mode žele maksimum, ali i nose odjeću koja savršeno korigira nedostatke građe tijela i u fokus stavlja ono najbolje, bit će u znaku modnog brenda ALMAfashion kojeg već sedam godina dizajnira modna savjetnica i stilistica Alma Premerl Zoko.

‘Ovih smo dana snimili kampanju za najtopliji dio godina s finalisticama svjetskog izbora za Miss Turizma. U kampanji za kolekciju La vita e bella tako su se našle Miss turizma Hrvatske, Taiwana, Slovenije, Columbie, Australije, Bosne i Hercegovine koje su mi pomogle ispričati modnu priču o odjeći koja savršeno prati tempo urbanih i zaposlenih žena cijelog svijeta. Kako je riječ o hrvatskom proizvodu zanimljivo je kako već sad o brendu pričaju stranci, cijeneći domaći proizvod i manje serije u proizvodnji kvalitetne odjeće’, rekla je modna dizajnerica Alma Premerl Zoko.

A kako izgleda ALMAfashion ljeto 2019? Asimetrija je i dalje dominantna u formi što je odlična formula za prekrivanje oblina – sužavanje bokova, prekrivanje trbuha, ublažavanje dekoltea. U kolekciji dominiraju boje – sve nijanse plave, zelena, crvena, ali i printevi poput animala, ljetnog voća, točkica i srdaca. Hit sezone su asimetrične haljine koje su napravljene od fine viskoze koja se ne gužva pa su tako odlično rješenje za putovanja i lude ljetne zabave. Kako su brojne zaljubljenice u ALMAfashion navike i u ovoj sezoni je kolekcija multifunkcionalna- većina se modela može nositi na barem dva načina što uvelike minimalizira potrebe za nošenjem brda odjeće na ljetovanje. Odaberete li prave modele trebat će vam samo nekoliko dobrih komada koje ćete nositi na puno načina. Cijela je kolekcija napravljena od prirodnih materijala i proizvodi se u Hrvatskoj!

P. R. / Foto: Nikola Zoko


Tagged: , , , ,