YSL: Luda ljetna pjesma s Josipom Lisac

Full Ferry & Bruns Lay nedavno su objavili house/dance album ‘House Vibra’, a najnoviji singl za koji predstavljaju i video spot je s divom Josipom Lisac ‘YSL’.

Inspiracija za pjesmu bilo je Josipino nezaboravno gostovanje u TV emisiji ‘Latinica’, a kako je nastala ova neobična pjesma otkriva Full Ferry: ‘Imali smo internu foru u ekipi Josipinog gostovanja u Latinici gdje priča priču o pizzi i smislu života pa sam odlučio napraviti edit za svoje DJ setove. Stvar je čuo Bruns Lay i predložio da je zajedno završimo i tako je krenula ideja o albumu i našoj suradnji općenito.’

Za režiju i animaciju zaslužni su Luka Tokić i Marta Bregeš, za montažu Luka Tokić, a producentica je Dora Prpić.

Full Ferry, osim što već više od 10 godina suvereno vlada najpoznatijim DJ pultovima u zemlji, osobito se ponosi produkcijom za projekt Drop Dopers čiji zvuk sada nastavlja u solo angažmanu. Kao Drop Dopers producirao je i izvodio vokale ne pjesmi ‘Iš’o sam u Disko’, radio je i popularni remix pjesme ‘Jesen’ Sare Renar te remiksirao pjesmu ‘Sladak kao ti’. Inozemni uspjeh kao dio Drop Dopersa postigao je s remiksom pjesme Mariah Carey ‘Emotions’ koji je uvršten na Billboardov popis najboljih ikad remikseva te pjesme.

Bruns Lay, producent i DJ, glazbeni je put započeo u Engleskoj, gdje je studirao i pronašao strast prema house glazbi. Nakon povratka u Hrvatsku, ostvario je suradnju s brojnim izdavačkim kućama (Talk of the town, Baikonur Recordings, Ovrdose, Aquarius) te plasirao svoj prvi remix ‘Jesen’ na hrvatsko tržište. Svojim remiksom Sare Renar privlači pozornost domaće scene i nastavlja raditi plesnu glazbu na hrvatskom jeziku i tako se povezuje s Full Ferryjem s kojim u vrlo kratkom roku uspijeva napraviti uspješni remiks za Ninu Badrić i tako dolaze na ideju stvaranja zajedničkog albuma.

A. R.Tagged: , , , , , ,