100 vodećih hrvatskih restorana i njihovi recepti

Na brodu – hotelu Marina u Rijeci, promovirano je 25. tiskovno i online, hrvatsko i englesko izdanje knjige Restaurant Croatica ‘100 vodećih hrvatskih restorana i njihovi recepti 2020/21’, u izdanju Abisal, biblioteka Gastronaut.Vodeći restorani su u knjizi prezentirani tekstom, slikom i receptima kućnih specijaliteta te informacijama što u njihovoj okolici vrijedi vidjeti i doživjeti. Uz restorane koji su izabrani među 100 vodećih, u knjizi su predstavljeni i kvalitetni i vrhunski proizvodi koji se mogu naći na stolu te destinacije sa svojim gastronomskim i enološkim adutima.

100 vodećih hrvatskih restorana dobilo je plakete i naljepnice Restaurant Croatica koje u sebi imaju i QR kod koji vodi direktno na on-line izdanja knjige.

Projekt ‘100 vodećih hrvatskih restorana – Restaurant Croatica’ provodi se u kontinuitetu već 25 godina i najstariji je nacionalni brand oznake kvalitete u ugostiteljstvu.

Izborima je u 2019. godini bilo obuhvaćeno preko 2400 restorana u Hrvatskoj. Prvi krug izbora za vodeće hrvatske restorane 2020. započinje u studenom na portalu www.gastronaut.hr , kada će gosti moći glasovima nagraditi svoje favorite te posebno vrednovati njihovu ponudu, uslugu i ambijent.

K. M.


Tagged: , , , , , , , , ,